Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
armin06 напиша:
Коа ке симнам некоја песна од ЛимеВире не ми ја пушта и бара лиценци глупости нешто...како да го средам тоа?
Ај да се повторам може ке знае некој?

P

Princ

Гостин
Малку нелогично ми е да ти одговорам, ама ај ќе пробам.
Некои песни се заштитени уште кога ги превземаш од П2П. Тие, јас колку што знам а ако знае некој подобро од мене нека ти каже, не може да се одлиценцираат. Едноставно побарај друг примерок од истата песна.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ама на сите песни ми прави така.На сите примероци.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кога сме кај lime wire дека го преснимив цел XP и сега откако го снимив Lime wire нејќе да се конектира, знаев како беше да се направи ама заборавив и никако да ми текне...чаре?

P

Princ

Гостин
Firewall-от провери да не ја затвара портата што Limewire ја користи (не знам која беше таа).

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Имам проблем со звукот, ова ми се случува втор пат.
Не излегува никаков звук од звучниците за било што, а видеата ми застануваат на две сек. и после ништо. Ова ми се деси одеднаш.
What is the problem, someone?

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Кај да најдам драјвери за блутут ? Не ми го препознава блутутот компјутерот бидејќи сум немал драјвери инсталирано...ако знае некој кај да најдам..нека помага :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кај да најдам драјвери за блутут ? Не ми го препознава блутутот компјутерот бидејќи сум немал драјвери инсталирано...ако знае некој кај да најдам..нека помага :)
Прво: Научи да бараш помош како што треба!

Наредно: Види кој модел ти е блутутот, пиши на гугле Download (верзијата) drivers или отиди на www.driverguide.com тука мора да ги најдеш.

Поздрав!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Прво: Научи да бараш помош како што треба!

Наредно: Види кој модел ти е блутутот, пиши на гугле Download (верзијата) drivers или отиди на www.driverguide.com тука мора да ги најдеш.

Поздрав!
Не пишува што модел ми е...а нема како да видам
во секој случај...благодарам :smir:

P

Princ

Гостин
Не пишува што модел ми е...а нема како да видам
во секој случај...благодарам :smir:
И сериски број може да помогне. Слика од него може да помогне. "Блутут" ама ич не помага.

Патем, избришав 7 мислења (си знаете чии и кои точно). Ако се продолжи со барања за кракови јавно, и нудење на истите, ќе почнам да барам казни за прекршителите. Бидете сигурни дека ќе ги добиете.

С

Спенсер

Гостин
ќе го форматирам компјутеров,па се мислам кој WINDOWS да го ставам,предложете кој,black,gamer,professional,home, само предложете ја ке си го симнам,поздрав

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Го гледате потенцираното ???

И што значи тоа, ајде ќе се сетите горен десен ќош на форумов ПП.
Да во право си :)

$h@doW m@n напиша:
ќе го форматирам компјутеров,па се мислам кој WINDOWS да го ставам,предложете кој,black,gamer,professional,home, само предложете ја ке си го симнам,поздрав
Каков Windows бараш ?

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
Ja ti vikam professional da si go stavis i SP 3 i taman ke ti bide Mada i black edition ne e los moj glas e professional ako mozes i staj si go i XP wesmosis

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom