Ај да се повторам може ке знае некој?armin06 напиша:Коа ке симнам некоја песна од ЛимеВире не ми ја пушта и бара лиценци глупости нешто...како да го средам тоа?
Ај да се повторам може ке знае некој?armin06 напиша:Коа ке симнам некоја песна од ЛимеВире не ми ја пушта и бара лиценци глупости нешто...како да го средам тоа?
Прво: Научи да бараш помош како што треба!Кај да најдам драјвери за блутут ? Не ми го препознава блутутот компјутерот бидејќи сум немал драјвери инсталирано...ако знае некој кај да најдам..нека помага
Не пишува што модел ми е...а нема како да видамПрво: Научи да бараш помош како што треба!
Наредно: Види кој модел ти е блутутот, пиши на гугле Download (верзијата) drivers или отиди на www.driverguide.com тука мора да ги најдеш.
Поздрав!
И сериски број може да помогне. Слика од него може да помогне. "Блутут" ама ич не помага.Не пишува што модел ми е...а нема како да видам
во секој случај...благодарам :smir:
Да во право сиГо гледате потенцираното ???
И што значи тоа, ајде ќе се сетите горен десен ќош на форумов ПП.
Каков Windows бараш ?$h@doW m@n напиша:ќе го форматирам компјутеров,па се мислам кој WINDOWS да го ставам,предложете кој,black,gamer,professional,home, само предложете ја ке си го симнам,поздрав
Ja ti vikam professional da si go stavis i SP 3 i taman ke ti bide Mada i black edition ne e los moj glas e professional ako mozes i staj si go i XP wesmosisќе го форматирам компјутеров,па се мислам кој WINDOWS да го ставам,предложете кој,black,gamer,professional,home, само предложете ја ке си го симнам,поздрав
Да во право си
Каков Windows бараш ?
Ja ti vikam professional da si go stavis i SP 3 i taman ke ti bide Mada i black edition ne e los moj glas e professional ako mozes i staj si go i XP wesmosis
pa i tie se XP samo praveni domaбарам WINDOWS XP ,и прашувам кој да го ставам,