Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Барај поназад во странициве или во овој под форум имаше некаде цела тема за тоа :smir:
Отвори го, провери да не си скршил/пукнал некој дел. Исто провери го и кулерот на процесорот да не се размрдал, рамот дали е добро фиксиран... Или најлесно, на сервис дека премногу работи може да бидат причина.Mi padna na zemja kompjuterot dur bese uklucen... se ukoci, go restartirav... ama... raboti so poteskotii... odnosno, mnogu e pospor , vergla
na pocetokot imase pojak zvuk... brmcese, ama sega prekina da brmci
da ne znae nekoj sho bi mozelo da bide ?
Desen klik na datotekata што ја симнуваш, разгледај го малку менито...имаш опции за ограничување на симнувањето и качувањетоимам проблем со Utorrent, кога симнувам торренти,сминува со едвај 20кб/с,а од рапидшер со 120кб/с,исто така повекје ми Uploadira од што Downloadira,имам WADSL 15gb, има ли некое решение??и ова е на СИТЕ торренти,и со малку и со многу сидери у пм,
Како да ја зголемите брзината на Utorrent за 80%!
Отворете го и следете ги следниве скриншотови...
Ако нешто тука е под вредност 80, сменете ги вредностите во 80...
Сега кога го направивте тоа, кликнете ok...
Сега, следете ги следните скриншотови...
Кликните на apply и ok...
Десен клик (Right click) на фајлот како што е во сликата со Utorrent и направете го ова...
И тоа е тоа, штотуку ја зголемивте брзината на Utorrent за 80%!
Запомнете, ако torrent-от нема извори/конекции (seeds), ова нема да функционира!
Е јбг две добра истовремено...Ова исто така ти го успорува интернетот, т.е. сите "цевки" низ кои ти добриваш интернет, ги префрлаш на торентот, и не ти останува многу за сурфање...