Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 февруари 2007
Мислења
69
Поени од реакции
2
Еве click here

И ова е тоа за Dr. Watson што имав напишано во предходниот пост :D

Форматирав и не бев тука за да видам дека си пишал Apokalipto. А инаку мислам дека го најдов проблемот и кажете дали проблемот може да е во тоа што снимам после форматирње Media Player 11 со Add Licence To Your Windows :D? ФАЛА!!!

Член од
26 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0

Аку не бев доволно јасен претходно со еророт 32 еве го проблемот што ми се јавува и дали може некој да ми каже како да го поправам ама да не го форматирам компјутеров.Исто и ми се исклучува Воице Цонтрол и немам глас и морам да го рестартирам PLS HELP

Член од
18 февруари 2007
Мислења
69
Поени од реакции
2
Види по некоја случајност да не е грешка во фајлови од драјверите од звучната или матичната (преинсталирај ги).

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Неодамна снимив едно Data-CD со спотови со цел да се гледа на DVD но напротив, не го чита DVD-то, што веројатно значи дека ќе треба да го снимам како Video CD. E сега, во NERO баш во тој отсек не се снаоѓам баш (снимање видео CD-а) така да ако може мало упатство :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Неодамна снимив едно Data-CD со спотови со цел да се гледа на DVD но напротив, не го чита DVD-то, што веројатно значи дека ќе треба да го снимам како Video CD. E сега, во NERO баш во тој отсек не се снаоѓам баш (снимање видео CD-а) така да ако може мало упатство :)
Како дата диск би требало да немаш проблеми, барем јас немам. Провери си ги екстензиите на видеата и екстензиите што ги прифаќа dvd плеерот:)
Има на NERO 7 и нагоре Make DVD Disc. Имаш таму import videos така да нема да ти биде тешко, барем лесен интерфејс има нерото:) башка ќе се позаебаваш малце после тоа, барем ќе ти биде интересно

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Како дата диск би требало да немаш проблеми, барем јас немам. Провери си ги екстензиите на видеата и екстензиите што ги прифаќа dvd плеерот:)
Има на NERO 7 и нагоре Make DVD Disc. Имаш таму import videos така да нема да ти биде тешко, барем лесен интерфејс има нерото:) башка ќе се позаебаваш малце после тоа, барем ќе ти биде интересно
Ама станува збор за обично CD, не е DVD. Дали можеби има некаква врска што (по грешка) го снимив на 48х? Иначе форматот на видеата беше WMV и не станува збор за мој ДВД-плеер :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ама станува збор за обично CD, не е DVD. Дали можеби има некаква врска што (по грешка) го снимив на 48х? Иначе форматот на видеата беше WMV и не станува збор за мој ДВД-плеер :)
A проба ли на PC? Да не ти рокнал дискот случајно? Намали брзината, испечи ги на пример на х16 па пробај...мене на 16 ми немаат гајле обични дискови

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Епа не подржува таков формат. И што има врска ако е CD, идеш во Nero-то make video cd и толку.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Според мене твојот ДВД плеер е постар модел и не чита Дивх ...Можеш да го направиш ДВД формат или видео ЦД како што кажа и нема да имаш проблеми

R

reactive89

Гостин
Фала многу :smir:

Вака сеа да прашам нешто друго, си напраив домеин на dyndns.com синав apache, симнав и dyndns updaters, сакам да ја хостирам мојата страна што е за матурскиот испит пример, ја ставам во C:\\apache\htdocs не ја дава на мојот домеин, не ја покажува ич... пробав ја ставив и во C:\\apache\data\hosts не ја даваше пак на домеинот... зашто? до што е проблемот?:nesum:
некој?!

P

Princ

Гостин
Во C:\\apache\htdocs е правилно. Провери со hosts фајлот... А и побарај од некој од надвор да ја провери, мислам дека ти на твојот компјутер не можеш да пристапиш со твојата IP... мислам. А и најдобро ќе ти е проблемов да го опишеш во Веб дизајн подфорумот.

R

reactive89

Гостин
Во C:\\apache\htdocs е правилно. Провери со hosts фајлот... А и побарај од некој од надвор да ја провери, мислам дека ти на твојот компјутер не можеш да пристапиш со твојата IP... мислам. А и најдобро ќе ти е проблемов да го опишеш во Веб дизајн подфорумот.
Проверено беше и од надвор... не излагаше ништо... а и можам со моја адреса да видам исто... ај ќе прашам таму фала:smir:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ај протолкувајте ја сликава, оти ништо не се инсталираT на компјутеров, се само некој вакви работи се појавуват :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom