Ако добро те разбрав, сега незнаеш како да си ги вклучиш Sticky keys. Одиш во Control Panel -> Accessibility Options и таму имаш Use Sticky Keys.П.С.: Уште немам најдено начин како да ги вратам Sticky Keys (што правам значи за вас, си го расипав компјутерот тестирајќи решенија на проблеми )
Скенирај бесплатно и преку интернет со TrendMicro. Јас повеќе не знам и не можам да ти помогнам.Уствари сеуште ме информира со тоа spyware alert, али сега за разлика од преска ми е побрз компјутерот.
Стисни 5 пати по ред брзо на SHIFT. Ќе ти се отвори стики кејс прозорот. Кликни на Settings. Тука дештиклирај ги сите три опции. На првата опција кликни нешто Setting мислам имаше, и сите исклучи ги. ОК кликни и готово е, нема повеќе досада.
П.С.: Уште немам најдено начин како да ги вратам Sticky Keys (што правам значи за вас, си го расипав компјутерот тестирајќи решенија на проблеми )
Не ти треба username и password, се иде преку друг специјален крак со кој што нема проблеми.И да најдеш username и password со наредниот апдејт се сјебува целиот антивирус. Инсталирај си касперски
Можеш со Windows Movie Maker.даунлодирав филм. и сега филмот е поделен на 3 дела, може ли некако да ги поврзам сите заедно ?!?!???
добра е конфигурацијатасакам да купам нов ком. дали ова е добра конфигурација
плоча (msi -k9n neo v2) така нешто беше
процесор amd atnlon64 4200+ dual core
1GB RAM DD2 kingmay/800mhz
HDD 160GB SATA (16MB CACHE)
МОНИТОР 19"
ГРАФИЧКА 7300LE 256MB DDR2
DVD-RW LG И ДА НЕ НАБРОЈАВУМ ПОВЕЌЕ
И повеќе од добра.сакам да купам нов ком. дали ова е добра конфигурација
плоча (msi -k9n neo v2) така нешто беше
процесор amd atnlon64 4200+ dual core
1GB RAM DD2 kingmay/800mhz