Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.796
Поени од реакции
22.849
Имав проблем со NOD32 никако несакаше да се апдејтира .. имаше едно таму нешто Apdate full version претиснав таму и се апдејтира ..
Па прашувам дали е добро што претиснав таму???

Оваа ми се појави што треба да направам???Помош...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ова ти е Windows Genuine ако не ти е добро кракуван Windowsot (или не ти е купен ) ке ти прави проблем со ке ти досага инсталирај го ако ти прави проблем пиши ми ПП ке добиеш крак за да го решиш

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Nema potrreba da go formatira nekago najde vga logo vo system 32 i smeni mu ekstenzija i ke produzi so rabota najnormalno

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Имав проблем со NOD32 никако несакаше да се апдејтира .. имаше едно таму нешто Apdate full version претиснав таму и се апдејтира ..
Па прашувам дали е добро што претиснав таму???

Оваа ми се појави што треба да направам???Помош...
Слегни си го ова и пробај да го избришеш :)

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Имам еден проблем со компјутерот, постојано додека работам на него одеднаш ќе се рестартира и се појавува овој плав екран. Ќе може ли некој да ми објасни што да направам за да го решам овој проблем.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Имаш проблем со рамот (мислам од кутура нагаѓам никој не знае што може точно да биде освен на среќа) дај кажи ми колку ти е рамот ? нај убаво ке биде да земеш да го ичистиш ама не ти женско си не си за ови работи :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Добро што си ја сликала грешката :)

Тука има стручно објаснување од Microsoft и може да се јави поради најразлични причини.
Инаку дали си реинсталира оперативен систем па ти се појави ова, или можеби си инсталирала нешто, или си доградила хардверски делови пример рам?

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Епа да ставив нов рам од 1гб, а пред неколку дена го земав компјутерот од поправка. Сега имам 1.50гб рам.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Епа да ставив нов рам од 1гб, а пред неколку дена го земав компјутерот од поправка. Сега имам 1.50гб рам.
Ќе мораш да провериш. Ако можеш да го извадиш рамот и да видиш дали ќе фунцкионира без проблем, можно е да е до тоа. Потоа што рам е дали е компатибилен, значи најубаво извади го ако знаеш и пиши повторно.
И пиши што користиш, значи тоа се однесува на сите кога опишувате проблем дадете повеќе информации, XP имаш? :)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
XP имам да, Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, а земав RAM BUFFALO 1Gb DDR1 400 MHz.

M

Mr.InF3ction

Гостин
XP имам да, Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, а земав RAM BUFFALO 1Gb DDR1 400 MHz.
па извади го рамот 1 гб и остај само 512мб или обратно остави 1 гб извади 512 мб
..проблемот може да се појави ако си вклучил некој нов хардвер или си инстарлирала нов софтвер... кај мене го правеше истиот проблем кога инсталирав нод32 :tapp:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Нај убаво да се помине со формат BSOD е чисто на среќа да го погодиш не мора да значи дека е до рамот може вирус да е може некој драјвери прават проблем

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Од кога ке го инсталирам Windows Media Player 11, стискам на икончето за да влезам и никако не сака да влезе. Не се појавува ништо само ке се појави она знакчено за чекајне кај глувчено и ништо. Пробав да го избришам и не сака да се избрише. Го инсталирав уште 10 пати и џабе. Пробав да ја инсталирам постарата верзија, и тоа не можам. Помош?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Од кога ке го инсталирам Windows Media Player 11, стискам на икончето за да влезам и никако не сака да влезе. Не се појавува ништо само ке се појави она знакчено за чекајне кај глувчено и ништо. Пробав да го избришам и не сака да се избрише. Го инсталирав уште 10 пати и џабе. Пробав да ја инсталирам постарата верзија, и тоа не можам. Помош?
Нај вероватно ти бара она Genuine за тоа не можеш да ја инсталираш

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=32837

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
kako da gi zgolemam ikonite u XP?i tekstot pod niv?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom