Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имав проблем со NOD32 никако несакаше да се апдејтира .. имаше едно таму нешто Apdate full version претиснав таму и се апдејтира ..
Па прашувам дали е добро што претиснав таму???

Оваа ми се појави што треба да направам???Помош...

Ова ти е Windows Genuine ако не ти е добро кракуван Windowsot (или не ти е купен ) ке ти прави проблем со ке ти досага инсталирај го ако ти прави проблем пиши ми ПП ке добиеш крак за да го решиш

Nema potrreba da go formatira nekago najde vga logo vo system 32 i smeni mu ekstenzija i ke produzi so rabota najnormalno

Имав проблем со NOD32 никако несакаше да се апдејтира .. имаше едно таму нешто Apdate full version претиснав таму и се апдејтира ..
Па прашувам дали е добро што претиснав таму???

Оваа ми се појави што треба да направам???Помош...

Слегни си го ова и пробај да го избришеш :)

Имам еден проблем со компјутерот, постојано додека работам на него одеднаш ќе се рестартира и се појавува овој плав екран. Ќе може ли некој да ми објасни што да направам за да го решам овој проблем.

suc51087.jpg

Имаш проблем со рамот (мислам од кутура нагаѓам никој не знае што може точно да биде освен на среќа) дај кажи ми колку ти е рамот ? нај убаво ке биде да земеш да го ичистиш ама не ти женско си не си за ови работи :)

Добро што си ја сликала грешката :)

Тука има стручно објаснување од Microsoft и може да се јави поради најразлични причини.
Инаку дали си реинсталира оперативен систем па ти се појави ова, или можеби си инсталирала нешто, или си доградила хардверски делови пример рам?

Епа да ставив нов рам од 1гб, а пред неколку дена го земав компјутерот од поправка. Сега имам 1.50гб рам.

Епа да ставив нов рам од 1гб, а пред неколку дена го земав компјутерот од поправка. Сега имам 1.50гб рам.

Ќе мораш да провериш. Ако можеш да го извадиш рамот и да видиш дали ќе фунцкионира без проблем, можно е да е до тоа. Потоа што рам е дали е компатибилен, значи најубаво извади го ако знаеш и пиши повторно.
И пиши што користиш, значи тоа се однесува на сите кога опишувате проблем дадете повеќе информации, XP имаш? :)

XP имам да, Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, а земав RAM BUFFALO 1Gb DDR1 400 MHz.

XP имам да, Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, а земав RAM BUFFALO 1Gb DDR1 400 MHz.
па извади го рамот 1 гб и остај само 512мб или обратно остави 1 гб извади 512 мб
..проблемот може да се појави ако си вклучил некој нов хардвер или си инстарлирала нов софтвер... кај мене го правеше истиот проблем кога инсталирав нод32 :tapp:

Нај убаво да се помине со формат BSOD е чисто на среќа да го погодиш не мора да значи дека е до рамот може вирус да е може некој драјвери прават проблем

Од кога ке го инсталирам Windows Media Player 11, стискам на икончето за да влезам и никако не сака да влезе. Не се појавува ништо само ке се појави она знакчено за чекајне кај глувчено и ништо. Пробав да го избришам и не сака да се избрише. Го инсталирав уште 10 пати и џабе. Пробав да ја инсталирам постарата верзија, и тоа не можам. Помош?

Од кога ке го инсталирам Windows Media Player 11, стискам на икончето за да влезам и никако не сака да влезе. Не се појавува ништо само ке се појави она знакчено за чекајне кај глувчено и ништо. Пробав да го избришам и не сака да се избрише. Го инсталирав уште 10 пати и џабе. Пробав да ја инсталирам постарата верзија, и тоа не можам. Помош?

Нај вероватно ти бара она Genuine за тоа не можеш да ја инсталираш

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=32837

kako da gi zgolemam ikonite u XP?i tekstot pod niv?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom