Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ок, проблемот не е ни во линкот ни во нешто друго.Пробав да симнам најобичен програм ,програмот се симнува..идам десен клик, Open како опција ми е напишана со сиви букви, што значи дека неможам да го отворам.Користам Мозила.Оперативен систем Windows 7.ке се најде ли јунак да ја опраи работава?:toe:

Значи сигурно симнуваш флеш плеер за експорер не за мозила види таму има опција за мозила посебно и се ќе е во ред :helou:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Значи сигурно симнуваш флеш плеер за експорер не за мозила види таму има опција за мозила посебно и се ќе е во ред :helou:
Леле пишав дека Плеерот не е проблем.Проблемот е дека што и да сакам да симнам неможам....покажува дека е симнат, а во даунлоадс никаде го нема фајлот.....

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
A moe prasanje oti na Vistava nemam zvuk samo na pleerite ?? Pomos
a slikata mi e na tema Vista

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Леле пишав дека Плеерот не е проблем.Проблемот е дека што и да сакам да симнам неможам....покажува дека е симнат, а во даунлоадс никаде го нема фајлот.....
Само со мозилата така ти прави? Ако е само со мозилата, тогаш преинсталираја или користи експорер. :smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
знае ли некој како да ја избришам лозинката или да ај ресетирам? ставив лозинка сум притиснал нешто по грешка и сега не можам да влезам во Win 7

P

Princ

Гостин
Safe mode и логирај се како администратор па измени ја лозинката на тој корисник (единствено таа опција ми паѓа на памет вака нерасонет)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Safe mode и логирај се како администратор па измени ја лозинката на тој корисник (единствено таа опција ми паѓа на памет вака нерасонет)
пробав тоа со Safe Mode излезе само единствениот корисник што е со лозинка... исто така пробав и со двд то од Win7 тоа Rapair и од таму ништо :toe: ај ве молам ако знае некој нека ми каже ептен ми треба

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ок, проблемот не е ни во линкот ни во нешто друго.Пробав да симнам најобичен програм ,програмот се симнува..идам десен клик, Open како опција ми е напишана со сиви букви, што значи дека неможам да го отворам.Користам Мозила.Оперативен систем Windows 7.ке се најде ли јунак да ја опраи работава?:toe:
Дали и опцијата Run as administrator ти е сива!
Ако не е оди со неа....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
пробав тоа со Safe Mode излезе само единствениот корисник што е со лозинка... исто така пробав и со двд то од Win7 тоа Rapair и од таму ништо :toe: ај ве молам ако знае некој нека ми каже ептен ми треба
Провери другaр тука

Член од
22 март 2009
Мислења
152
Поени од реакции
0
Epa vaka, samo sto go formatirav pc-to , i si instalirav drajver za sound , Realtek AC'97.
Slusam zvuk ama nemozam da govoram preku mikrofonot i nemozam da snimam nisto preku Recorder toa sto e vo start>all programs>accesories>entertaintment .
Imam slusalki Genius (od malite) gi proBav kaj komsijata, raBotat a kaj mene nejkat :D
Ako mozi help nekoj , mnogu e itno!

Ako znae nekoj kako da go isklucam avast! Antivirus \
Kako sto ima opcija na kaspersky desen klik na tray i exit .
dali ima nekakva opcija da se izgasi avast! antivirus Bez da go Brisam \
ProBlem +
Ako mozi nekoj da mi pomogni pri instalacija na drajver za Realtek AC'97 neznam dali e 4.0 ili 3.9 daj pomosh :D i toa vo citatot :D

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Дечки прееска пстирав проблем со тоа наместо македонски фонт некој ми појавува прашалници ... ми казаа како да го средам со регионал ленгуидзис ама сеа коа го направив тоа ми појавува некои неразбирливи букви КЕ мозе ли некој да ми помогне ??? ФАЛА ОДНАПРЕД :smir:

Член од
22 март 2009
Мислења
152
Поени од реакции
0
Напишано од marwaN
Epa vaka, samo sto go formatirav pc-to , i si instalirav drajver za sound , Realtek AC'97.
Slusam zvuk ama nemozam da govoram preku mikrofonot i nemozam da snimam nisto preku Recorder toa sto e vo start>all programs>accesories>entertaintment .
Imam slusalki Genius (od malite) gi proBav kaj komsijata, raBotat a kaj mene nejkat :D
Ako mozi help nekoj , mnogu e itno!

Ako znae nekoj kako da go isklucam avast! Antivirus \
Kako sto ima opcija na kaspersky desen klik na tray i exit .
dali ima nekakva opcija da se izgasi avast! antivirus Bez da go Brisam \

ProBlem +
Ako mozi nekoj da mi pomogni pri instalacija na drajver za Realtek AC'97 neznam dali e 4.0 ili 3.9 daj pomosh :D i toa vo citatot :D
Aloo da se javi nekoj da mi pomogni okolu ovie proBlemi :) Mrazam spam ali .. :helou:

Prvo mozev da go instaliram realtekov taka cacnav na zimi majka a sea neznam kako :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom