Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Сакам да инсталирам веб камера (Great Wall пишува на камерава) имам и едно CD Smart Driver пишува на CD-то ме интерсира зошто Windows-от не може да ги најде драјверите за камерава?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Сакам да инсталирам веб камера (Great Wall пишува на камерава) имам и едно CD Smart Driver пишува на CD-то ме интерсира зошто Windows-от не може да ги најде драјверите за камерава?

Па сигурно ги нема драјверите ако неможи да ги најди виндовсот. Инаку во цд ако е тоа од камерата има сигурно напишано за кој модел се драјверите и земи инсталирај ги.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
кога ке го уклучам ми се појавува едно прозорче Found new hardver, i posle deka treba da se instalira drajv za hardverot. instalirav i pak isto, po stiskanje 10 pati cancel se gasi.
kako da napravam da ne se pojavuva???

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
кога ке го уклучам ми се појавува едно прозорче Found new hardver, i posle deka treba da se instalira drajv za hardverot. instalirav i pak isto, po stiskanje 10 pati cancel se gasi.
kako da napravam da ne se pojavuva???
Види во таск менаџер дали се појавува жолт извичник, најверојатно некој драјвер не ти е инсталиран...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Може ли во Мозила да се стави она што го гледаме(мислам на текст, слики....не на видео) на цел екран, значи да не се гледат лентата со алатки и другите тулбари???

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Може ли во Мозила да се стави она што го гледаме(мислам на текст, слики....не на видео) на цел екран, значи да не се гледат лентата со алатки и другите тулбари???
Пробај претисни го копчето F11 и кажи дали е тоа.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Де што е ова што ми се појавува секој пат кога го уклучувам лаптопот.

Го побарав во Search и ми најди notepad документ FrameWork
и внатре пише вака нешто (копиран само првиот ред)
Shell Name Explorer.exe cuqw.exe in Registry not found in process list. 01/28/2009 21:53:52.109 thread:2708 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\providers\win32provider\common\implogonuser.cpp.163]

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Де што е ова што ми се појавува секој пат кога го уклучувам лаптопот.

Го побарав во Search и ми најди notepad документ FrameWork
и внатре пише вака нешто (копиран само првиот ред)
Shell Name Explorer.exe cuqw.exe in Registry not found in process list. 01/28/2009 21:53:52.109 thread:2708 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\providers\win32provider\common\implogonuser.cpp.163]
Друже ај зачисти малку лаптопот од црви!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Сигурно :ija:
Можно е со кој антивирус да го чистам/снимам бидејќи сега го имам Avira AntiVir Personal :nesum:
Јас би ти рекол да инсталираш AVG 8.0. Јас го користам и сега за сега сум најзадоволен од него!!! позз:wink:

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Пред некоја минута пцто ми се зарази од некој вирус ROOTKIT ?? Каков е тој вирус и дали е страшен ? Право отидов Delete Now ! :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Пред некоја минута пцто ми се зарази од некој вирус ROOTKIT ?? Каков е тој вирус и дали е страшен ? Право отидов Delete Now ! :)

Секој вирус е страшен, се што е вирус, тројанец, црв и секое малциосно срање е опасно така да на се delete .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom