Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
Done. :smir:И на мене ќе те молам, ако не ти е тешко
Done. :smir:И на мене ќе те молам, ако не ти е тешко
Сакам да инсталирам веб камера (Great Wall пишува на камерава) имам и едно CD Smart Driver пишува на CD-то ме интерсира зошто Windows-от не може да ги најде драјверите за камерава?
Види во таск менаџер дали се појавува жолт извичник, најверојатно некој драјвер не ти е инсталиран...кога ке го уклучам ми се појавува едно прозорче Found new hardver, i posle deka treba da se instalira drajv za hardverot. instalirav i pak isto, po stiskanje 10 pati cancel se gasi.
kako da napravam da ne se pojavuva???
Пробај претисни го копчето F11 и кажи дали е тоа.Може ли во Мозила да се стави она што го гледаме(мислам на текст, слики....не на видео) на цел екран, значи да не се гледат лентата со алатки и другите тулбари???
ЕЕЕ фала брат...тоа го барав:helou:Пробај претисни го копчето F11 и кажи дали е тоа.
Друже ај зачисти малку лаптопот од црви!Де што е ова што ми се појавува секој пат кога го уклучувам лаптопот.
Го побарав во Search и ми најди notepad документ FrameWork
и внатре пише вака нешто (копиран само првиот ред)
Shell Name Explorer.exe cuqw.exe in Registry not found in process list. 01/28/2009 21:53:52.109 thread:2708 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\providers\win32provider\common\implogonuser.cpp.163]
Сигурно :ija:Друже ај зачисти малку лаптопот од црви!
Пред некоја минута пцто ми се зарази од некој вирус ROOTKIT ?? Каков е тој вирус и дали е страшен ? Право отидов Delete Now !