Ај пробај со овој конвертор...испробан ми е и работи добро.....free eprobav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
QuickMediaConverter
п.с. ги имаш ли другите кодеци инсталирано?
ако не барај
klmcodec4.xx.....Klite Mega Codec Pack
Ај пробај со овој конвертор...испробан ми е и работи добро.....free eprobav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
Ко што видов на сликата, ти неможеш да го отвориш msconfig. Види во оваа локација (C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries) дали го има msconfig.exeprobav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
greska si be brat4e :helou:Ко што видов на сликата, ти неможеш да го отвориш msconfig. Види во оваа локација (C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries) дали го има msconfig.exe
Друже ај слегни со Gom Player и немај гајле....се чита....ако автоматски наиде на непознат фајл ти дава опција Find Codec и сам го пребарува нетот за соодветниот кодек....ти само треба да притиснеш инстал........ај врши работа....позз!!!probav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
na komjuter koj se koristi doma ne znam zasto imalo potreba od deep freeze, za da odinstaliras ti treba i instalacioniot setup kade ima opcija uniinstal , najdobro e da gi kontaktira niv i so pasvordot posle neka ja iskluci opcijata na boot thawed koja posle restart go isklucuva deepot.незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач " , се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
:smir:Фала однапред.
Ај дај му пак формат со key-от што го имаш по пп. :smir:еј вчера му правив формат на компјутерот и од денес почна да ми се појавува ова кога го вклучувам компјутерот еве и слика па кажете како да го решам овој проблем ???
Провери ПП ти пратив крак, и исклучи AUTOMATIC UPDATES.еј вчера му правив формат на компјутерот и од денес почна да ми се појавува ова кога го вклучувам компјутерот еве и слика па кажете како да го решам овој проблем ???
Каков формат бе ? :uvo:Ај дај му пак формат со key-от што го имаш по пп. :smir:
Па формат со Volume License Key и нема да има проблеми. Ги поминува сите проверки на WGA-то. :smir: Ни кракови ни ништо не треба после. Може слободно да ги доунлоадире сите работи од MS сајтовите кој проверуват дали е легален Windows-от.Каков формат бе ? :uvo:
Ами дај џитни го тоа чудо навака, може ќе се најде :smir:Па формат со Volume License Key и нема да има проблеми. Ги поминува сите проверки на WGA-то. :smir: Ни кракови ни ништо не треба после. Може слободно да ги доунлоадире сите работи од MS сајтовите кој проверуват дали е легален Windows-от.
Ајде, пп. :smir:Ами дај џитни го тоа чудо навака, може ќе се најде :smir:
И на мене ќе те молам, ако не ти е тешкоАјде, пп. :smir: