Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
probav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
Ај пробај со овој конвертор...испробан ми е и работи добро.....free e

QuickMediaConverter

п.с. ги имаш ли другите кодеци инсталирано?
ако не барај
klmcodec4.xx.....Klite Mega Codec Pack

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
probav i pak ne biva.mis e pojavuva istoto!:S
Друже ај слегни со Gom Player и немај гајле....се чита....ако автоматски наиде на непознат фајл ти дава опција Find Codec и сам го пребарува нетот за соодветниот кодек....ти само треба да притиснеш инстал........ај врши работа....позз!!!

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
незнам дали овде треба да се обраќам но еве..
Барчетка ми има проблем со една програма, овие од Струмица „ Еуронет “ и ставиле некој си " замрзнач " :) , се вика : Deep Freeze, и и кажала некој си бројки 3 шифри но не се тие, и викам ајде можеби вие ке знаете ... еве ви и ss..:
:smir:Фала однапред.
na komjuter koj se koristi doma ne znam zasto imalo potreba od deep freeze, za da odinstaliras ti treba i instalacioniot setup kade ima opcija uniinstal , najdobro e da gi kontaktira niv i so pasvordot posle neka ja iskluci opcijata na boot thawed koja posle restart go isklucuva deepot.

a na koja particija ili hard disk e staven deep?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.935
Поени од реакции
8.572
Имам Windows Vista Ultimate и од пред 3-4 месеца почнаа да не ми работат програмите една по една месенџер,интернет експлорер,виндус медиа плеер и денес како капак на све и винапот, сето тоа со образложување APPCRASH, само мозилата ми работи, бс плеерот,скајпот и прашање на време е кога и тие ќе откажат............НЕКОЈ ДА НЕ ИМА РЕШЕНИЕ???? (освен формат)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
Помош-Проблем !!!

еј вчера му правив формат на компјутерот и од денес почна да ми се појавува ова кога го вклучувам компјутерот еве и слика па кажете како да го решам овој проблем ???

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј вчера му правив формат на компјутерот и од денес почна да ми се појавува ова кога го вклучувам компјутерот еве и слика па кажете како да го решам овој проблем ???

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Ај дај му пак формат со key-от што го имаш по пп. :smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Провери ПП ти пратив крак, и исклучи AUTOMATIC UPDATES.

Ај дај му пак формат со key-от што го имаш по пп. :smir:
Каков формат бе ? :uvo:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Каков формат бе ? :uvo:
Па формат со Volume License Key и нема да има проблеми. Ги поминува сите проверки на WGA-то. :smir: Ни кракови ни ништо не треба после. Може слободно да ги доунлоадире сите работи од MS сајтовите кој проверуват дали е легален Windows-от.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Па формат со Volume License Key и нема да има проблеми. Ги поминува сите проверки на WGA-то. :smir: Ни кракови ни ништо не треба после. Може слободно да ги доунлоадире сите работи од MS сајтовите кој проверуват дали е легален Windows-от.
Ами дај џитни го тоа чудо навака, може ќе се најде :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom