Ај искључи автоматски рестарт на компјутерот во случај на грешка:helou:Кога симнувам некоја програма од интернет, или кога ќе ставам некое цд ми се рестартира компјутерот. Што може да биде проблемот?
му вклучив нов уред, тоа е Bluetooth USB Adapter, тој си работи и си праќам фајлови од компјутер во телефон, може да го контролирам и компјутерот и др., а има и функции на Блутутот што не работатА за кој хардвер друже.....да не правеше формат или му вклучи некој нов уреед? Дај објасни малку!!
Имаш ЦД со Блутут адаптерот? Инсталираше нешто од него(од ЦДто)?му вклучив нов уред, тоа е Bluetooth USB Adapter, тој си работи и си праќам фајлови од компјутер во телефон, може да го контролирам и компјутерот и др., а има и функции на Блутутот што не работат
да имам ЦД, од таму ги инсталирав драјверите, некои не зашто не passed windows и не можеше и тоаИмаш ЦД со Блутут адаптерот? Инсталираше нешто од него(од ЦДто)?
Ај избриши се што си инсталирал од ЦД-то, потоа стави го Цд-то, вклучи Блутут адаптерот и оди на Automaticaly install new hardware! Би требало да се реши!да имам ЦД, од таму ги инсталирав драјверите, некои не зашто не passed windows и не можеше и тоа
Пробај со реинсталирање на Мозилата ,или префрли се на друг прелистувач.користам мозила и кога сакам да сејвнам некоја слика, одам нели на сејв имиџ ес! е сеа, по некогаш правам грешка и го кликам тоа под него, односно СЕНД имиџ... и кога ќе го кликнам на тоа, машината се замрзнува едно 10-15 секунди и од еднаш искачаат едно трилион прозорчиња од интернет експлорерот и се блокира цел компјутер...
чаре? да го бришам експлорер? некоја модификација во мозилата?
напомена: формат не е решение.
Се ќе ти работи.Вака..имам Виста СП1 и сакам да се префрлам на Виндоус 7.Дали ке ми факаат истите драјвери од Вистата на Вин 7 ???Вистава ми е добра ама и онака за формат ми е компјутерот не е форматиран од кога е купен едно пола година сигурно.Ако има некој позитивни негативни секакви критики за Виста 7 нека пише.
Симни everest home edition и ќе ти покаже каква звучна имаш.АЈде експерти....
Од вчера при уклучување на компјутерот за прв пат снема звук. Пробав, ги мењавав портовите со звучниците и слушалките, пак не сака. Драјверите се тука. Ги уклучувам звучниците шуштат, ама песната не се слуша.
Ваљда е прегорена звучната, ама еве да речеме дека не е, кажете ми, кај се наоѓа серискиот број, моделот на звучната да ги симнам драјверите и да ги преинсталирам. Фала.