Стави еден скриншотnemozi da go najdi i vo nego... :S nema takvo nesto za uninstal nepostoi nikakvo instalaciono od msn to a mi veli deka postoi :nesum:
Ауу не вака :nenene: Сликата закачи ја на некоја страна ( пример www.fotografija.com.mk) и пастирај го ФОРУМ ЛИНКОТ овде.
Па направи скрин шот отвори ја во Paint и таму сними ја во .јпг формат и ке бива да ја закачеш на нет.ne ja prima nikade slikata ne e vo potrebniot format...
Е сега ќе биде "интересно"... Многумина имаа проблем мсн. Ај вака, пробај овој код да го напишеш во start > RUNprvo go imav najnoviot msn a sea sakam da instaliram postar oti nesto me dupese toj noviot mi izleguvase edno dont send i koga ke stegnev na nego ke se isklu4ese cel msn
msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}
Абе ОК тоа тој новиот мџн го нема во add/remove листата нити пак во овие деинсталатерите што се... Пробај ти со system restore опцијата ( start > all programs > system tools > system restore). Е сега, тука барај нешто како WIndows live msn 2009 unninstal или слично, и врати го компјутерот како што бил на тој ден.kako se pravi toa so sistem restore ?
abe jas ne go imam izbrisano noviot msn (2009) posto go nema vo add and remove programs od control panel
Абе ОК тоа тој новиот мџн го нема во add/remove листата нити пак во овие деинсталатерите што се... Пробај ти со system restore опцијата ( start > all programs > system tools > system restore). Е сега, тука барај нешто како WIndows live msn 2009 unninstal или слично, и врати го компјутерот како што бил на тој ден.
Едит: Го најдов тој програмот за бришење на WLM 2009, се вика ZAPMESSENGER. Оди на оваа страна, и барај надолу ќе наидеш на линк за симнување. Лесно и едноставно се користи, би требало да ти заврши работа.