За која програма се работи ?а шо ми бара сеа activation code за да ги избришам тие?
spynomore antispywareЗа која програма се работи ?
Winzip/winrar симни и extractДали некој што има Виста може да ми каже како да одзипувам фајл.Инаку незнам дали ми е за тука прашањево ама сепак се надевам за одговор.И секако однапред благодара,:smir:
Everest Ultimate само на HDD и CPU се гледа температуратаmi
treba programce za pratenje temperatura na komp.
Тебе сигурно ти треба Speed Fan!!!:helou:mi
treba programce za pratenje temperatura na komp.
Прашај го Админот да ти каже тој корисник со кој маил е регистриран, друго чаре немаш. Или пак да видиш на Open Source ако би можел да дознаеш лозинка што не ми се верува да се толку глупи Админите на пријатели Пријатели.Не знаев каде да го пишам постов па ајде тука..Ми треба некој што може да ми каже за еден профил на пријатели со кој е-маил е регистриран,профилот е стар 2,3 години и не е користен,сега кога пробавме да се уклучиме пассворот не го признава ( ваљда не го памтиме ) а не знаеме ни со кој емаил сме регистрираниМу пишувавме пораки на администраторот но тоа било приватно и не смеело да се кажува ( толку ни веруваше ) ако може некој “хакер’’ или како да го наречам да открие со кој е-маил сум регистриран многу ке му бидам благодарен :helou:
Им пишувам порака само не ми веруваат дека пассот сум го заборавил,е-маилот била приватна работа и не се кажувало на секој немале право бла бла бла :SПрашај го Админот да ти каже тој корисник со кој маил е регистриран, друго чаре немаш. Или пак да видиш на Open Source ако би можел да дознаеш лозинка што не ми се верува да се толку глупи Админите на пријатели Пријатели.
Е незнам друже, земи по ред сите mails што ги имаш шрпвери ги, сите лозинки што го имаш провери ги... друго чаре нема :/Им пишувам порака само не ми веруваат дека пассот сум го заборавил,е-маилот била приватна работа и не се кажувало на секој немале право бла бла бла :S