Сега го видов постот, ако уште не го реши проблемот...........ај види дали ќе ти помогне ова!!!вака...инсталирав еден алтернативен инстант месинџер, кој ги подржуваше сите IM акаунти...се викаше digsby и беше потполно бесплатен...но не ми се допаѓаше па го избришав...но на десктоп ми остана апликација (не шорткат) која се вика Shredder...и НЕМОЖАМ ДА ЈА ИЗБРИШАМ!!!! на десен клик има само Open и Create shortcut...делит / шшифт делит не работи...драг енд дроп у корпа, ни тоа...никако не успеав..помош??
Фала брат го решив проблемот сега неможам да ти дадам зеленко ама утре добиваш сигурно:smir::helou:Провери ПП и проблемот е решен :wink:
ПП :wink:
Многу тешко, скоро невозможно. Најдобро ти е да се помириш со тоа. Башка што ова нека ти е тренинг дека во животот со многу пострашни загуби ќе треба да се справишMi go formatiraa PC i po greska mi izbrisale SE SE SE... ima li nacin da si gi vratam?
после форматирањето на виндоусот проверив дали ми работи фолдер лок и кога видов дека не работи го избришав а во него имаше сестрами семинарски,проекти,домашна и многу други работи ... и сега ќе ме утепа кога ќе и кажам :kesa:
For free од ZuneDesktop немаш други, а тие што се плаќаат ги немам пробаноИма ли повеќе вакви????? Оваа баш не ми се свиѓа посебно тао портокаловото Старт копче.....ај ако има дајте линк или каѓете како да ги тражам? Ова не се теми нели?
Воне, јас ја имам Royale, али обичната... таа сината што е, да не знаеш кај можам да ја најдам таа црната што е ? Пробав неколку ама али види како би испаднала црната...vone напиша:Барај ја оваа
Royale Remixed
слична е на зуне и исто се инсталира...
Ваа да не е таа што ја бараш црна :baeh:For free од ZuneDesktop немаш други, а тие што се плаќаат ги немам пробаноИначе и мене тоа нервираше, ептен лошо му стои тоа портокаловото :S
Воне, јас ја имам Royale, али обичната... таа сината што е, да не знаеш кај можам да ја најдам таа црната што е ? Пробав неколку ама али види како би испаднала црната...
![]()
и ако ја ставам оваа тема се ќе стане црно :S Минатиот пат спасив гз што имам инсталирано линукс па преку него успеав да ја избришам... иначе тикви... се црно се направи :/
Aко користиш вин хр со сп3 за исправна работа на темите ти треба овој пачFor free од ZuneDesktop немаш други, а тие што се плаќаат ги немам пробаноИначе и мене тоа нервираше, ептен лошо му стои тоа портокаловото :S
Воне, јас ја имам Royale, али обичната... таа сината што е, да не знаеш кај можам да ја најдам таа црната што е ? Пробав неколку ама али види како би испаднала црната...
![]()
и ако ја ставам оваа тема се ќе стане црно :S Минатиот пат спасив гз што имам инсталирано линукс па преку него успеав да ја избришам... иначе тикви... се црно се направи :/
Таа е :baeh: Thanks, ама ќе ја стаам DarkSide XPize :baeh:Ваа да не е таа што ја бараш црна :baeh:
http://www.istartedsomething.com/20061029/royale-noir/
Готово... средивvone напиша:Aко користиш вин хр со сп3 за исправна работа на темите ти треба овој пач
UXTender
ама предходно да не си го користел UXTheme
или ако сам си правиш свое инсталационо виндовс ЦД со нЛите таму има опција да ја отклучиш подршката за други теми така да пачот тогаш нема да е потребен.
Patch-от на мене ми заврши работа.Aко користиш вин хр со сп3 за исправна работа на темите ти треба овој пач
UXTender
ама предходно да не си го користел UXTheme
Само со форматPatch-от на мене ми заврши работа.
А може ли patch-от после да се унинсталира?
Кога ќе го инсталираш ќе го имаш на следнава локација:
Десен клик на десктоп > Propertis > Themes
... и тука ќе можеш да си ја местиш платава тема, сивата, зелената или Zune темата. Која сакаш и кога сакаш ќе можеш да ги менуваш.
Нема проблем друже, пробај ја и оваа тема, може ќе ти се допадне.Фала многу за темата:smir:
Нема проблем друже, пробај ја и оваа тема, може ќе ти се допадне.
Кога ќе ја симнеш имаш ReadMe.txt фајл... во него ти пишува каде треба да ги ставиш фајловите и што да направиш.
Оваа тема има некои промени кои наликуваат на Vista, доколку не ти се допаѓа можеш да ја смениш како што ти кажав во претходниот пост.