Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2006
Мислења
24
Поени од реакции
0
Mi go formatiraa PC i po greska mi izbrisale SE SE SE... ima li nacin da si gi vratam?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
вака...инсталирав еден алтернативен инстант месинџер, кој ги подржуваше сите IM акаунти...се викаше digsby и беше потполно бесплатен...но не ми се допаѓаше па го избришав...но на десктоп ми остана апликација (не шорткат) која се вика Shredder...и НЕМОЖАМ ДА ЈА ИЗБРИШАМ!!!! на десен клик има само Open и Create shortcut...делит / шшифт делит не работи...драг енд дроп у корпа, ни тоа...никако не успеав..помош??
Сега го видов постот, ако уште не го реши проблемот...........ај види дали ќе ти помогне ова!!!
Одиш само на десен клик на фајлот и на Remove on next reboot и при рестарт или наредно вклучување нема да го имаш веќе:helou:

P

Princ

Гостин
Mi go formatiraa PC i po greska mi izbrisale SE SE SE... ima li nacin da si gi vratam?
Многу тешко, скоро невозможно. Најдобро ти е да се помириш со тоа. Башка што ова нека ти е тренинг дека во животот со многу пострашни загуби ќе треба да се справиш :)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
:tapp::tapp::tapp: И на мене слично ми се случи ... ( но јас глуп после форматирањето на виндоусот проверив дали ми работи фолдер лок и кога видов дека не работи го избришав а во него имаше сестрами семинарски,проекти,домашна и многу други работи ... и сега ќе ме утепа кога ќе и кажам :kesa:

P

Princ

Гостин
после форматирањето на виндоусот проверив дали ми работи фолдер лок и кога видов дека не работи го избришав а во него имаше сестрами семинарски,проекти,домашна и многу други работи ... и сега ќе ме утепа кога ќе и кажам :kesa:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Има ли повеќе вакви????? Оваа баш не ми се свиѓа посебно тао портокаловото Старт копче.....ај ако има дајте линк или каѓете како да ги тражам? Ова не се теми нели?
For free од ZuneDesktop немаш други, а тие што се плаќаат ги немам пробано :) Иначе и мене тоа нервираше, ептен лошо му стои тоа портокаловото :S

vone напиша:
Барај ја оваа

Royale Remixed

слична е на зуне и исто се инсталира...
Воне, јас ја имам Royale, али обичната... таа сината што е, да не знаеш кај можам да ја најдам таа црната што е ? Пробав неколку ама али види како би испаднала црната...

и ако ја ставам оваа тема се ќе стане црно :S Минатиот пат спасив гз што имам инсталирано линукс па преку него успеав да ја избришам... иначе тикви... се црно се направи :/

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
For free од ZuneDesktop немаш други, а тие што се плаќаат ги немам пробано :) Иначе и мене тоа нервираше, ептен лошо му стои тоа портокаловото :S

Воне, јас ја имам Royale, али обичната... таа сината што е, да не знаеш кај можам да ја најдам таа црната што е ? Пробав неколку ама али види како би испаднала црната...

и ако ја ставам оваа тема се ќе стане црно :S Минатиот пат спасив гз што имам инсталирано линукс па преку него успеав да ја избришам... иначе тикви... се црно се направи :/
Ваа да не е таа што ја бараш црна :baeh:
http://www.istartedsomething.com/20061029/royale-noir/

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334

Aко користиш вин хр со сп3 за исправна работа на темите ти треба овој пач

UXTender
ама предходно да не си го користел UXTheme

или ако сам си правиш свое инсталационо виндовс ЦД со нЛите таму има опција да ја отклучиш подршката за други теми така да пачот тогаш нема да е потребен.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Ваа да не е таа што ја бараш црна :baeh:
http://www.istartedsomething.com/20061029/royale-noir/
Таа е :baeh: Thanks, ама ќе ја стаам DarkSide XPize :baeh: :)

vone напиша:

UXTender

или ако сам си правиш свое инсталационо виндовс ЦД со нЛите таму има опција да ја отклучиш подршката за други теми така да пачот тогаш нема да е потребен.
Готово... средив :)

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29

UXTender
Patch-от на мене ми заврши работа. :)
А може ли patch-от после да се унинсталира?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Кога ќе го инсталираш ќе го имаш на следнава локација:

Десен клик на десктоп > Propertis > Themes

... и тука ќе можеш да си ја местиш платава тема, сивата, зелената или Zune темата. Која сакаш и кога сакаш ќе можеш да ги менуваш.

Фала многу за темата:smir:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Фала многу за темата:smir:
Нема проблем друже, пробај ја и оваа тема, може ќе ти се допадне.

Кога ќе ја симнеш имаш ReadMe.txt фајл... во него ти пишува каде треба да ги ставиш фајловите и што да направиш.

Оваа тема има некои промени кои наликуваат на Vista, доколку не ти се допаѓа можеш да ја смениш како што ти кажав во претходниот пост.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.942
Поени од реакции
23.088
Нема проблем друже, пробај ја и оваа тема, може ќе ти се допадне.

Кога ќе ја симнеш имаш ReadMe.txt фајл... во него ти пишува каде треба да ги ставиш фајловите и што да направиш.

Оваа тема има некои промени кои наликуваат на Vista, доколку не ти се допаѓа можеш да ја смениш како што ти кажав во претходниот пост.

Друже тоа и ќе те прашав да ми дадеш повеќе теми:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom