Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.943
Поени од реакции
23.088
Пa имаш Read Me фајл внатре, отвори го со notepad и прочитај што ќе ти каже, али пошто има сетап, ќе да е само инсталација. Напрај екстракт во некој фолдер (треба да си го знаеш пасвордот) и пробај. Ако веќе ставаш виста стил, подобро стај си VISTA пошто ова ќе ти го успори и сјебе ХР.

Па за тоа прашав дали ќе биде полошо или поарно...

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Па за тоа прашав дали ќе биде полошо или поарно...
Земи си ZuneDesktop (тоа првото што е) ако сакаш да му смениш имиџ на десктопот. Инсталација е, не го кочи компјутерот и не менува се' туку само тасбарот.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.943
Поени од реакции
23.088
Земи си ZuneDesktop (тоа првото што е) ако сакаш да му смениш имиџ на десктопот. Инсталација е, не го кочи компјутерот и не менува се' туку само тасбарот.

A сакам да го сменам ќе можам нели(пак да си е како порано)

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
A сакам да го сменам ќе можам нели(пак да си е како порано)
Кога ќе го инсталираш ќе го имаш на следнава локација:

Десен клик на десктоп > Propertis > Themes

... и тука ќе можеш да си ја местиш платава тема, сивата, зелената или Zune темата. Која сакаш и кога сакаш ќе можеш да ги менуваш.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
луѓе едно прашање иснталирав тосје сајдбар и кај цпу и рам гаџетод ми излегува ова рамот 54% ми е зафатен или што е
кога уклучувам рс иде до кај 90% дај кажете што треба да значи.

Attachments

P

Princ

Гостин
Отвори Task Manager и подреди ги активните процеси по јадење на RAM. Ќе видиш кај оди.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Има ли повеќе вакви????? Оваа баш не ми се свиѓа посебно тао портокаловото Старт копче.....ај ако има дајте линк или каѓете како да ги тражам? Ова не се теми нели?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Има ли повеќе вакви????? Оваа баш не ми се свиѓа посебно тао портокаловото Старт копче.....ај ако има дајте линк или каѓете како да ги тражам? Ова не се теми нели?
Барај ја оваа

Royale Remixed

слична е на зуне и исто се инсталира...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Оваа тема е убава на слика, но кај мене само иконите се изменети, друго ништо.:toe:
Темата си функционира одлично, не знам што ти прави проблем, јас еве скоро година ја користам...

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Вака прашањево можеби не ми е за овде но доколку некој може да ми помогне би му бил многу благодарен :wink:. Кога оглaсував на web стр pazar3.com и кога сакав да прикачам слики ми ја појави оваа грешка

и никако несака да ми ги прикаче сликите. Други слики што ми се од компјутерот ги прикачува, а на овие што ми се сликани од дигиталниот апарат ми го јавува ова. Што би било причината за ова, му пишев и на pazar3.com администраторот но нема одговор од нив :toe:,а ми треба итно. Ако знае некој да ми помогне please :nesum:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не знаев на која тема да го пишам ова па го пишав овде се надевам сум ја погодил темата.Вака имам еден проблем еве слика зашто неможам да обајаснам што е проблемот бидејќи незнам

Tоа ми се појавува во долниот десен агол помош:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Не знаев на која тема да го пишам ова па го пишав овде се надевам сум ја погодил темата.Вака имам еден проблем еве слика зашто неможам да обајаснам што е проблемот бидејќи незнам

Tоа ми се појавува во долниот десен агол помош:toe:
Провери ПП и проблемот е решен :wink:

mi treba kaspersky key finder so raboti.blagodaram
ПП :wink:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Пред некој ден ја инсталирав најновата верзија на програмата Registry Mechanic и кога ќе ја пуштам, ми се појавува следната порака "Unicode systems are not currently supported". Инаку уникод-от ми беше поставен на Македонски
А кога ќе го ставам unicode-от на англиски (United Kindgom или УС), ми се појавува следново "Error while unpacking program, code LP5. Please report to author."
Дали некој што ја користи програмава може да ми каже кој unicode треба да го ставам за да ми се уклучи програмата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom