Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пa имаш Read Me фајл внатре, отвори го со notepad и прочитај што ќе ти каже, али пошто има сетап, ќе да е само инсталација. Напрај екстракт во некој фолдер (треба да си го знаеш пасвордот) и пробај. Ако веќе ставаш виста стил, подобро стај си VISTA пошто ова ќе ти го успори и сјебе ХР.

Па за тоа прашав дали ќе биде полошо или поарно...

Па за тоа прашав дали ќе биде полошо или поарно...

Земи си ZuneDesktop (тоа првото што е) ако сакаш да му смениш имиџ на десктопот. Инсталација е, не го кочи компјутерот и не менува се' туку само тасбарот.

Земи си ZuneDesktop (тоа првото што е) ако сакаш да му смениш имиџ на десктопот. Инсталација е, не го кочи компјутерот и не менува се' туку само тасбарот.

A сакам да го сменам ќе можам нели(пак да си е како порано)

A сакам да го сменам ќе можам нели(пак да си е како порано)

Кога ќе го инсталираш ќе го имаш на следнава локација:

Десен клик на десктоп > Propertis > Themes

... и тука ќе можеш да си ја местиш платава тема, сивата, зелената или Zune темата. Која сакаш и кога сакаш ќе можеш да ги менуваш.

луѓе едно прашање иснталирав тосје сајдбар и кај цпу и рам гаџетод ми излегува ова рамот 54% ми е зафатен или што е
кога уклучувам рс иде до кај 90% дај кажете што треба да значи.

Attachments

• RAM.JPG
    RAM.JPG
    17,8 KB · Прегледи: 5
Отвори Task Manager и подреди ги активните процеси по јадење на RAM. Ќе видиш кај оди.

Има ли повеќе вакви????? Оваа баш не ми се свиѓа посебно тао портокаловото Старт копче.....ај ако има дајте линк или каѓете како да ги тражам? Ова не се теми нели?

Има ли повеќе вакви????? Оваа баш не ми се свиѓа посебно тао портокаловото Старт копче.....ај ако има дајте линк или каѓете како да ги тражам? Ова не се теми нели?
Барај ја оваа

Royale Remixed

слична е на зуне и исто се инсталира...

Оваа тема е убава на слика, но кај мене само иконите се изменети, друго ништо.:toe:

Темата си функционира одлично, не знам што ти прави проблем, јас еве скоро година ја користам...

Вака прашањево можеби не ми е за овде но доколку некој може да ми помогне би му бил многу благодарен :wink:. Кога оглaсував на web стр pazar3.com и кога сакав да прикачам слики ми ја појави оваа грешка

47209756rj9.png

и никако несака да ми ги прикаче сликите. Други слики што ми се од компјутерот ги прикачува, а на овие што ми се сликани од дигиталниот апарат ми го јавува ова. Што би било причината за ова, му пишев и на pazar3.com администраторот но нема одговор од нив :toe:,а ми треба итно. Ако знае некој да ми помогне please :nesum:

Не знаев на која тема да го пишам ова па го пишав овде се надевам сум ја погодил темата.Вака имам еден проблем еве слика зашто неможам да обајаснам што е проблемот бидејќи незнам

Tоа ми се појавува во долниот десен агол помош:toe:

Не знаев на која тема да го пишам ова па го пишав овде се надевам сум ја погодил темата.Вака имам еден проблем еве слика зашто неможам да обајаснам што е проблемот бидејќи незнам

Tоа ми се појавува во долниот десен агол помош:toe:

Провери ПП и проблемот е решен :wink:

mi treba kaspersky key finder so raboti.blagodaram

ПП :wink:

Пред некој ден ја инсталирав најновата верзија на програмата Registry Mechanic и кога ќе ја пуштам, ми се појавува следната порака "Unicode systems are not currently supported". Инаку уникод-от ми беше поставен на Македонски
А кога ќе го ставам unicode-от на англиски (United Kindgom или УС), ми се појавува следново "Error while unpacking program, code LP5. Please report to author."
Дали некој што ја користи програмава може да ми каже кој unicode треба да го ставам за да ми се уклучи програмата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom