Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
P

Princ

Гостин
Ништо... Мислам дека е до нивната база на податоци... или начинот на кој ти е одговорен на мејлот. Не знам, некој друг можеби ќе може да ти помогне.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Може ли некој да ми каже како можам DivX, Avi, XviD, да ставам на DVD цд ама да ми работи преводот? Сум пробувал многу пати досега и никако да ми успее. Значи сакам кога ке изрежам филм на цд или двд и кога ќе ставам превод да го чита преводот и на ДВД-то а не воопшто да го нема или пак да ми излегуваат цртички?? Знам дека преводот треба да го има истото име како филмот, само не знам што формат требаше да биде преводот??:toe::pos2::pos2:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
што се однесува до форматот на преводот треба да биде .srt или .sub

Janev

2.856
Поени од реакции
58
имам нешто проблем со тач падот на лап топот, не ми иде надоле нагоре(не ми скрола кога сакам да идам на некоја страна надоле):nesum:

С

Спенсер

Гостин
имам нешто проблем со тач падот на лап топот, не ми иде надоле нагоре(не ми скрола кога сакам да идам на некоја страна надоле):nesum:
ова може и хардвески проблем да е,пиши и у хардвер

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
имам проблеми со мозилава на пример кога пишувам вака на некоја тема ми префла страни и се тоа ми се брише.иначе имам Мозила Фирефох 2.0.0.16 го имав тој проблем и со тројката(го избришав зс бавно ми работи бидејки имам послаб компјутер) дали и КАКО можам да го направам ова?последниве 2-3 недели почна да ми го прави ова и стварно мн ме нервира...хелп:devil2: :se_ molam :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
имам проблеми со мозилава на пример кога пишувам вака на некоја тема ми префла страни и се тоа ми се брише.иначе имам Мозила Фирефох 2.0.0.16 го имав тој проблем и со тројката(го избришав зс бавно ми работи бидејки имам послаб компјутер) дали и КАКО можам да го направам ова?последниве 2-3 недели почна да ми го прави ова и стварно мн ме нервира...хелп:devil2: :se_ molam :)
како ти префрла страни...

ти вирус да не имаш...иам јас мозила никад не праела така....

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Симни си Мозила 3 и терај работа :helou:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
како ти префрла страни...

ти вирус да не имаш...иам јас мозила никад не праела така....
ми префла на пример горе е рекламата од ТЕЛЕКАБЕЛ и јас си пишувам на одредена тема и одеднаш ми ја отвара страната на телекабел или понекогаш оди 1-2 страни напред назад....можно е да е од вируси.Симнав програмче Spyware Doctor ми најде 10 threats и 99 infections ама демо беше и скенирав со Нод32 ми најде само 6 Infiltraitons ги избриша па сега да видам како ке се однесува мозилава.......:helou:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ми префла на пример горе е рекламата од ТЕЛЕКАБЕЛ и јас си пишувам на одредена тема и одеднаш ми ја отвара страната на телекабел или понекогаш оди 1-2 страни напред назад....можно е да е од вируси.Симнав програмче Spyware Doctor ми најде 10 threats и 99 infections ама демо беше и скенирав со Нод32 ми најде само 6 Infiltraitons ги избриша па сега да видам како ке се однесува мозилава.......:helou:
До вирусите е, ако ти прави пак пак Spyware го пушти да скенира пак ке најде и ке се управи и на мене ми беше така ...

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
како да ја направам камерата автоматски да ми симне драјвер од интернет?
ај плс помагајте??
позз

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кога ке ја приклучеш камерата во таскбарот десно ке ти се појави Found New Hardware, кликни на него и ке ти се појави опција да бараш драјвери од нет , стисни Next и ке почне. ако и така не можеш пиши ми ПП што марка ти е камерата, ке ти пратам линк за драјверите

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Imam eden problem,rezev na edno dvd podolgo vreme sliki i klipcinja,i pri poslednoto rezenje dvd-to mi ja cita samo poslednata kompilacija,ostanatoto pred toa nigde go nema(4gb i nesto).
Znae li nekoj programce ili nesto sto ke gi najde i otvori podatocite?

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Imam eden problem,rezev na edno dvd podolgo vreme sliki i klipcinja,i pri poslednoto rezenje dvd-to mi ja cita samo poslednata kompilacija,ostanatoto pred toa nigde go nema(4gb i nesto).
Znae li nekoj programce ili nesto sto ke gi najde i otvori podatocite?
Otvori go cd so nero nemora da snimas niso nego zatvori ja sesijata (finalizecd) pred da stisnes burn....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom