Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ништо... Мислам дека е до нивната база на податоци... или начинот на кој ти е одговорен на мејлот. Не знам, некој друг можеби ќе може да ти помогне.

Може ли некој да ми каже како можам DivX, Avi, XviD, да ставам на DVD цд ама да ми работи преводот? Сум пробувал многу пати досега и никако да ми успее. Значи сакам кога ке изрежам филм на цд или двд и кога ќе ставам превод да го чита преводот и на ДВД-то а не воопшто да го нема или пак да ми излегуваат цртички?? Знам дека преводот треба да го има истото име како филмот, само не знам што формат требаше да биде преводот??:toe::pos2::pos2:

што се однесува до форматот на преводот треба да биде .srt или .sub

имам нешто проблем со тач падот на лап топот, не ми иде надоле нагоре(не ми скрола кога сакам да идам на некоја страна надоле):nesum:

имам нешто проблем со тач падот на лап топот, не ми иде надоле нагоре(не ми скрола кога сакам да идам на некоја страна надоле):nesum:

ова може и хардвески проблем да е,пиши и у хардвер

имам проблеми со мозилава на пример кога пишувам вака на некоја тема ми префла страни и се тоа ми се брише.иначе имам Мозила Фирефох 2.0.0.16 го имав тој проблем и со тројката(го избришав зс бавно ми работи бидејки имам послаб компјутер) дали и КАКО можам да го направам ова?последниве 2-3 недели почна да ми го прави ова и стварно мн ме нервира...хелп:devil2: :se_ molam :)

имам проблеми со мозилава на пример кога пишувам вака на некоја тема ми префла страни и се тоа ми се брише.иначе имам Мозила Фирефох 2.0.0.16 го имав тој проблем и со тројката(го избришав зс бавно ми работи бидејки имам послаб компјутер) дали и КАКО можам да го направам ова?последниве 2-3 недели почна да ми го прави ова и стварно мн ме нервира...хелп:devil2: :se_ molam :)

како ти префрла страни...

ти вирус да не имаш...иам јас мозила никад не праела така....

Симни си Мозила 3 и терај работа :helou:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

како ти префрла страни...

ти вирус да не имаш...иам јас мозила никад не праела така....

ми префла на пример горе е рекламата од ТЕЛЕКАБЕЛ и јас си пишувам на одредена тема и одеднаш ми ја отвара страната на телекабел или понекогаш оди 1-2 страни напред назад....можно е да е од вируси.Симнав програмче Spyware Doctor ми најде 10 threats и 99 infections ама демо беше и скенирав со Нод32 ми најде само 6 Infiltraitons ги избриша па сега да видам како ке се однесува мозилава.......:helou:

ми префла на пример горе е рекламата од ТЕЛЕКАБЕЛ и јас си пишувам на одредена тема и одеднаш ми ја отвара страната на телекабел или понекогаш оди 1-2 страни напред назад....можно е да е од вируси.Симнав програмче Spyware Doctor ми најде 10 threats и 99 infections ама демо беше и скенирав со Нод32 ми најде само 6 Infiltraitons ги избриша па сега да видам како ке се однесува мозилава.......:helou:

До вирусите е, ако ти прави пак пак Spyware го пушти да скенира пак ке најде и ке се управи и на мене ми беше така ...

како да ја направам камерата автоматски да ми симне драјвер од интернет?
ај плс помагајте??
позз

Кога ке ја приклучеш камерата во таскбарот десно ке ти се појави Found New Hardware, кликни на него и ке ти се појави опција да бараш драјвери од нет , стисни Next и ке почне. ако и така не можеш пиши ми ПП што марка ти е камерата, ке ти пратам линк за драјверите

Imam eden problem,rezev na edno dvd podolgo vreme sliki i klipcinja,i pri poslednoto rezenje dvd-to mi ja cita samo poslednata kompilacija,ostanatoto pred toa nigde go nema(4gb i nesto).
Znae li nekoj programce ili nesto sto ke gi najde i otvori podatocite?

Imam eden problem,rezev na edno dvd podolgo vreme sliki i klipcinja,i pri poslednoto rezenje dvd-to mi ja cita samo poslednata kompilacija,ostanatoto pred toa nigde go nema(4gb i nesto).
Znae li nekoj programce ili nesto sto ke gi najde i otvori podatocite?
Otvori go cd so nero nemora da snimas niso nego zatvori ja sesijata (finalizecd) pred da stisnes burn....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom