Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
што е разликата меѓу касперски персонал и касперски интернет секјурити и кажете ми кој е поефикасен и кој е поадекватен ... и повеќе околу нив.
однапред благодарам
B_O_Z_I_N_O ne bi ti go preporacal kasperski zatoa so ima isto tolku dobri antivirusni so koristat pomalku ram. Mojot komp. so 384mb ram so instaliran kasperski raboti mnogu pobavno otkolku so NOD32 ili so F-Secure

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Може ли некој да ми даде ако има звучни драјвери за Виста. Фала однапред

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Па лап топ е Toshiba Satellite A200 e14 и не свири никаков звук, пишува No audio output, така нешто

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Zvucnata ti e Toshiba Bass Enhanced Sound System, 16-bit stereo Pa baraj po google malku i mozebi kje si najdes (jas barav ama ne najdov)

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Ај нема врска се заеба и друго лап топов а стар е 4 дена, екранов стана цел црн и го гледам само курсорот како се движи т.е. само стрелката ја гледам на црна позадина. Ќе го носам на сервис утре што знаат нека му праат

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
абе дај кажете ми побрзо како да го избришам windows vista,и да инсталирам xp.КАЖЕТЕ МИ ОДМА;ВАЖНО Е

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Стеф:];803742 напиша:
абе дај кажете ми побрзо како да го избришам windows vista,и да инсталирам xp.КАЖЕТЕ МИ ОДМА;ВАЖНО Е
Ќе си најдеш XP, ќе го ставиш во CD-ROM, ќе го бутираш од CD, ќе направиш формат на дискот, ќе си инсталираш XP и готово.

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ама незнам да форматирам хард диск ако може некој тоа да ми го каже тоа како се праи?da formatiram hard disk na vista

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хард диск се форматира со бутабилно ЦД од ХР. Ако имаш такво цд автоматски ке те праша дали сакаш да форматираш пред да се инсталира ХР-то. Не е некоја филозофија.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Дали би ми помогнале во врска со мојот нов ПРОКЛЕТ iPod Video? iTunes или ме за*бават или јас сум за*бан шо неможам да се снајдам. Ако некој од вас го користит чудото, ве молам помагајте.
п.с. Има награда

немат, се за*бавам

Член од
21 август 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
Dali nekoj moze da mi pomogne sakam da go formatiram laptopot na sestrami ama ne bivid Se ubavo go is4ituva windolsot no koga ke dojde do start windols ke zastene i celo vreme pisi searching for prevouis versions windows nikako ne izleguva c ako znae nekoj neka pisi :toe:

ako znae nekoj neka pisi hitno e

Kajgana Shop

На врв Bottom