Помош, софтверски проблеми и совети - II дел

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Saladin напиша:
imam edno prasanje? imam email na yahoo, sakam da go stavam na thunberbird/outlook express dali e mozno i ako e, koja e procedurata (probav no nekako ne ide)
koristam kabelski internet
Yahoo mail ne raboti ni so eden mail klient taka da .... :toe:

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Saladin напиша:
imam edno prasanje? imam email na yahoo, sakam da go stavam na thunberbird/outlook express dali e mozno i ako e, koja e procedurata (probav no nekako ne ide)
Можеш да го направиш ова со програмката YPOPS!. Ако не најдеш од кај да ја симнеш пиши ќе ти пратам линк на пп. :helou:

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Saladin напиша:
За да го користиш легално, на Yahoo! треба да имаш платен маил, иначе не бива. На платениот Yahoo! има POP опција, а на овој бесплатниот нема. А со програмава сам ке видиш колку ке ти користи, мене лично ми здосади: стартовај програма, па стартовај аутлук и проверувај пошта, па го избришав, а сега само преку WEB проверувам маил.

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
kao sho kaza nekoj pogore so ypops!

eve ti link za download

naum, dete, ke si ides u preferences na ypops, ke si namestis da ti se startue so windows i da se ne se pokazuva vo system tray i ke si raboti vo pozadina toa

brka rabota programcevo za yahoo mailovi epten :salut:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
А има таков програм за Gmail? Да можеш на Microsoft Outlook да си проверуваш меил?

neo-geo

The Empire Strikes First!
Член од
17 август 2005
Мислења
500
Поени од реакции
2
Jane напиша:
А има таков програм за Gmail? Да можеш на Microsoft Outlook да си проверуваш меил?
za gmail ne ti treba nikakov program, smtp i pop3 e free kaj googlevci :)

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
neo-geo напиша:
naum, dete, ke si ides u preferences na ypops, ke si namestis da ti se startue so windows i da se ne se pokazuva vo system tray i ke si raboti vo pozadina toa
Kaj шо го глеам долу во трај икони ме нервира, ми крка за џабе рам, а ако ми треба да проверам пошта, мозила секогаш е отворена, па преку неа се правам...

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Abe e da si staite eden Robo form toolbar na moziila i da si ja cr.. i da vi pamti 150 adresi i passovi i stajte si gi site emailovi i so eden click se logira i otvora a? Koj saka neka pise na PP

Член од
15 февруари 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
имам едно проблемче шо многу ме нервира Ч
Кога копирам од ЦД во КОМ , понекогаш на сред копирање ми се појавува error и копирањето престанува .
Дали некој знае како да му направам ignore на тој фајл, а другите да продолжи да ги копира

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Pa ima edno programce copy cat se vika mislam, pobaraj go na net nekolku kb e so nego mozis da gi preskoknuvas ostetenite fajlovi

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Хелп! Хелп!! Ф1! Ф1!

Доаѓам јас дома,и си го наоѓам десктопот, во еднаа...„незавидна’’ состојба..

Ми го нема таск барот,или таа лентата кај што е старт копчето и во десниот агол сите останати икончиња и часот и се.
Горе пак,на десктопот има една црна лента,и стрелката не оди погоре од неа. Просто како да ми се симнал десктопот надолу.

Со тешки маки успеав некако да го извлечам тоа старт лентата,арно ама изгледаше вака ненормално:

После тоа,кога ја скрив пак долу лентата,и направив принт скрин,на сликата излезе дека изгледа нормално,а кај мене на десктоп изгледа ненормално сеуште.

И како сега да си го вратам барот во нормална состојба?!??

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Десен клик на таскбарот-Lock taskbar.Барем мислам дека е така.:)

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
imam problem Zosto koga sakam da simnam nesto od internet ili da instaliram programa kompjuterot mi se restartira i me nervira mnogu

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
pravo напиша:
imam problem Zosto koga sakam da simnam nesto od internet ili da instaliram programa kompjuterot mi se restartira i me nervira mnogu

А да си го преинсталираш ќе биде најдобро

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
ми треба мала помош како да ја зголемам брзината на кулерот бидејќи температурата на CPU ми е 56 степени . Програмот се вика МБМ 5

Kajgana Shop

На врв Bottom