Го инсталирав Windows Live Messanger откако се логирав како Administrator и повторно се вратив на мојот user. Не сака да ме логира како што беше и пред да го тргнам, повторно ми ја дава пораката:FLiX напиша:Nesto imas problelm so userot odnosno dozvolata, logiraj se kako admin i probaj dali ke mozis.
Пратено.Swifty напиша:Дечки ако мозе некој да ми прати по пп линк од Нод 32 кракувана верзија,фала ви однапред поздрав.
Го решив тој проблем веќе.CoolM напиша:walker_girl
Нјамаш никак'в вирус просто кликни един п'т с левија бутон на мишката в'рху програмата којато искаш да изклјучиш.
Тогава ште ти светне End Task бутона .
Така не си селектирала програма и нјама какво да изклјучваш затова е неактивен.
Не знаам за проблемот, ама ако има некој текст на шпански, германски или било кој друг странски текст за да го преведиш, оди на google.com и таму има една опција "Language Tools". Таму има да избериш гугл да ти преведи некој текст од некој јазик , или пак цела веб страна, па така текстот од линкот што го напиша погоре преведен од гоогле е вака:walker_girl напиша:Го инсталирав Windows Live Messanger откако се логирав како Administrator и повторно се вратив на мојот user. Не сака да ме логира како што беше и пред да го тргнам, повторно ми ја дава пораката:
Барав на Google за овој вид на error и изгледа најдов решение ама на шпански е и некои зборови не ги разбирам баш.
Еве, линкот.
#1 Оди Start/Run и пиши cmd.exewalker_girl напиша:Го решив тој проблем веќе.
Прашав сега за Windows Live Messanger.
Оди повторно Start/Run и напиши во Runwalker_girl напиша:Џабе, не функционира ни со ова. Пак истото.