- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.961
- Поени од реакции
- 25.520
Ова ми беше прашање за тест. Средив, фала!Mnogu specificno prasanje.Najdobro da si proveris na stranata na proizveduvacot ili pak javi im se, tie znaat najdobro.
Ова ми беше прашање за тест. Средив, фала!Mnogu specificno prasanje.Najdobro da si proveris na stranata na proizveduvacot ili pak javi im se, tie znaat najdobro.
Не колега! Задоволството е мое што можев некако да помогнамСе одлучив за десктопот од АМЦ. Благодарам за советите.
Со Windows 7, 8, 8.1 или, пак, со 10 и со комбинацијата која планираш да ја купиш ќе немаш воопшто проблеми за CS:GO.Intel Core i3-4160 3.6 GHz
MB Gigabyte GA-H81M-S
4 GB DDR3 RAM
1000 GB HDD
nVIdia GeForce GT 740 - 2GB
Планирам да ја земам оваа конфигурација, па ако може мала помош.
Ми треба исклучително за CS:GO.
Сето тоа може да ти е условено од повеќе фактори, како на пример, содржината на HDD (која може, а и не мора да е инфицирана), програмите, заради регистрите, заради нефрагментиран или неанализиран и неисчистен со антивирусна програма. Со други зборови, незнам дали е веродостојно! Меѓутоа, за да се уверете во тоа најдобро е да проверете со повеќе различни програми од овој вид.HD Sentinel ми вика 25% health на HDD
Веродостојно е? Одеднаш дропна од 75 на 25%
Sto hard disk imas? Spusti si programa za analiza od proizveduvacot, taka ti e najsigurno.HD Sentinel ми вика 25% health на HDD
Види што вика HD Tune > табот HealthHD Sentinel ми вика 25% health на HDD
Еве го, вика дека е ОК...Види што вика HD Tune > табот Health
Ево ти линк до WD Data Lifeguard, пошто WD ти е дискот.Еве го, вика дека е ОК...
Веќе го имав направено тестот каде погоре ми имаш пишано, освен PASS не добив ништо друго.Ево ти линк до WD Data Lifeguard, пошто WD ти е дискот.
http://download.wdc.com/windlg/WinDlg_v1_29.zip
Еми арен ти е дискот тогаш.Веќе го имав направено тестот каде погоре ми имаш пишано, освен PASS не добив ништо друго.
Најдобро е лаптопот да го приклучиш директно на струја.Здраво, имам прашање за мојов лаптоп http://www.acer.co.ee/ac/en/EE/content/model/NX.MLCEL.003 во врска со батеријата. Играм игри кои бараат поголеми перформанси ( NBA 2K16 , GTA V и сл.) и нормално ги пуштам преку Run with High Performance NVIDIA processor. Прашањето ми е дали има врска додека ги играм дали ми е батеријата приклучена на полнач(еден другар ми кажа дека така не се уништувале ќелиите на батеријата додека ја користам нвидиа графичката) или па поубо дури играм да ја вадам батеријата и лаптопов да си работи само на струја приклучен ?