За 5 илјади и нешто следниов таблет е одличен Tablet PC Acer Iconia Tab One 7 B1-730HDДечки препорачајте таблет од 3000-5000 денариЗнам дека има голема разлика во цената ама неколку модели да ми пратите не би било на одмет
![]()
Прво помислив на драјвери па и провери си. Е сега друго што ми текна е да отвориш services.Звукот на лаптопот, повремено се губи. Баш до прееска не пушташе никаков звук, ниту од јутјуб, ниту од биси плеерот. Ама ми се исклучи ради празна батерија, и сега има глас, најнормално. Неколку пати ова се случува. Понекогаш помага рестарт, а некогаш не. Најчесто не помага. Значи не е ставен на мјут, пуштен е гласот, ама одвреме навреме го снемува. Нешто до звучниците ли е, поима немам...
Дијагноза, некоја...?![]()
Добра е за таа резолуција, сега може нема во сите игри да се држи добро ама во повеќето ќе нема проблем.Дали Radeon R7 265 е доволна за гејминг на 1680x1050 резолуција, Core i5 750, 8GB DDR3 RAM, Cooler Master G650M напојување?
Па за рамот нема некоја воочлива разлика, ама не е добро што те украле, оди фати се за гуша.Da prasam dali ima problem so razlikata na hercite na ramot imam 2GB ddr2 ram 800MHz koga go odnesov na popravka mi smenile eden ram 677MHz me izlagale no duri sega go vidov dali ima nekoja razlika ??
Isto taka sakam da prasam Nvidia GT9400 1GB 1800 denari a 2GB 2400 nova ima li golema razlika vo igrite ??
Иљачот е околу 40 денари, лесно се менвит батеријатаСве почна пред некој ден коа датумот на ПСто се поремети и стартуваше од некоја почетна точка во далечната 2007ма. Мислев дека е некој вирус, зедов Бит-дефендер (кој ми беше у план да го купам уште поодамна) и најде неколку црвчиња, се расчисти и реков шуќур ваљда е тоа.
После проблемот пак се врати, после неколку вклучувања на ПСто, датумот пак почна да покажува 2007ма. Зедов преку биосот да го расчачкам и го повраќав на сегашниот датум, но проблемот почна да се повторува. Знам дека е можно да е батеријата, но не знам каде точно се наоѓа, а сакам да ја сменам. Прво ме интересира дали е исплатливо сам да го напраам тоа, второ дали тоа е стандардизирана батерија кај сите компјутери и трето колку отприлике чини нова.
Не е добра за игри.Gigabyte GeForce GT 430 2GB DDR3 kolku vredi i dali e dobra za igri
dali ke a tera minecraft pes 13 fifa 13 tia igri mi se mene dami gi tera i pcto ne mi e dobro kolku da raboteНе е добра за игри.