Oд едно гомно си се префрлил на друго, затоа ти сецкаат игрите.Неможеше да се дополни постот (незнам зошто нубче сум за форуми ) и затоа морав вака спам...
Средив, работата било дека освен тој catalyst, требало да се стави уште едно што е дел од драјверот, а ако сум го инсталирал од цд, самото ќе се ставело.
Кулерот во напојувањето.Го пуштам компјутерот и по 5 секунди почнува нешто јако да бучи.После некое време престанува.Го отворив куќиштето, кулерот на процесорот и на графичката си вртат нормално.
Некој да не знае што е проблемот?
Знам... Работата беше додека да потсоберам доволно пари за нешто добро, да компензирам некако...Oд едно гомно си се префрлил на друго, затоа ти сецкаат игрите.
Спас е само нов компјутер, не се залажувај со некакви си надградби.
Сега се барем ефтини за 200 - 250 евра се прави многу пристоен компјутер.Знам... Работата беше додека да потсоберам доволно пари за нешто добро, да компензирам некако...
Грејат, да, ама ептен малце, не се ни осеќа. А зима доаѓа, ептен е ладно, ќе смрзнеш ако мислиш да се грееш само со лаптоп.Abe da ve prasham nesto. Sakam da kupam nov kompjuter e sega dali da kupam kompjuter ili laptop? Laptopive vikaat greele a....?
Тој процесор има вградена картичка и нема да ти треба графичка за да ти работи. На матичната има видео излез.Ајде да прашам некој кој се разбира тука.Сакам да си купам компјутер т.е куќиште за да си го искористам ваучерот кој ми следува.
Немаш потреба од Ralink Utility, само поврзи го, нека си најде драјвери 7цата и толку, конектирај се кај сакаш. Не чепкај тука и избриши го ова, не ти треба.Позајмив Edimax(Ralink) Wi-Fi usb од другар како да го конфигурирам
Најди мрежа, поврзи се и толку, што поточно сакаш да конфигурираш?xp imam