- Член од
- 9 април 2008
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 357
Не вршат такви услуги.
Можам јас да ти средам ако ти одговара.
Корун извини што каснам ми одговара само како што пиши по ПП да се договориме
Не вршат такви услуги.
Можам јас да ти средам ако ти одговара.
Пробај тука некаде.Ај може овде некој ќе ме стави под точка разно,гледам по активна е темава.
Се извинувам ако сум офф топик, на зорт сум.
Сакам да прашам дали е можно оној кој ти ставил пари на штедна книшка (моја книшка,со пари ставени од старател) и ги урочил пред 7 години, да може да ги урочи уште еднаш истите , или да стави забрана за вадење на парите до одредена дата?
Ако имаш ваков конектор на лаптопот и телевизорот. VGA to VGA.ај некој нека дајт помош каков кабел ми требит за да го поврзам лап топов со тв а немојт со HDMI бидејки телевизорот нема таков приклучок дали е можно поинаку да се поврзат?
Десен клик на звучникот и Playback devices - одбери HDMI Output (може да пишува уште нешто), и доле на Set Default - Device (Communication Device). Ако вака не ти работи, види дали имаш драјвери правилно инсталирано. Не знам друго што би било.Го поврзав лаптопот (DELL Inspiron N5010, Win 8 64) со телевизорот преку HDMI кабел, и не ми дава ТВ-то аудио. Сликата ја дава, а аудио нема. Во sounds го одбирам default да биди HDMI Audio, и пак неќи.
Провери со HDD Regenerator дали има бед сектори.Имам проблем со лап топот и се решив тука да прашам да не отворам нова тема оти мислам дека проблемот е хардверски.
Проблемот е што мнобу бавно се уклучва или воопшто не се уклучва. Она Windows7 loading стој можи поќе од пола сат и дури после то се уклучва. А има и случаи кај шо ќе се исклучи лап топот. Ко ќе се уклучи, се нормално си работи и нема никаков проблем.
Мислења шо можи да биди?
Отвори го, исчисти го и смени му термална паста.Имам проблем со температурата на лаптоп dell n 5010.Кога не работам ништо ми покажува температура 50-60 , кога работам накај 75-85 а ако уклучам некоја игра оди и преку 100 и тоа со дополнителен кулер.Лаптопот е стар една година а овој проблем го имам од поодамна. Имам инсталирано Win7/64
кулерот си работи најнормално
Ко ќе се уклучи ќе пробам.Провери со HDD Regenerator дали има бед сектори.
Кулер на процесорот? Кулер на напојувањето? И двете се опасни по системот и препорачливо е да ги средиш.има ли опасност ако пц-то работи со расипан кулер т.е. без кулер?
Не сум некој експерт или сервисер, ама ми делува дека е до мониторот.Имал некој ваков проблем да ми каже дали е до графичката или до мониторот.