- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Само ибеј за вакви работи.најбитно ми е каде можам да го најдам, за другото не толку..
Само ибеј за вакви работи.најбитно ми е каде можам да го најдам, за другото не толку..
На FAT32 париција не можеш да снимиш фајл од 4ГБ (лимитот е 4ГБ - 1 бајт).Подобро не го наоѓај тешко срање е. 16гб никогаш не може да се сними 4гб исо фајл а да неможе после да се прочита. Како сакаш форматирај џабе е. Кинеско
Точно, ама ова е NTFS и лошо се снима. Го прифаќа фајлот да се сними ама после на префрлување во друг компјутер дава грешка. И тоа само овој вид на флеш.На FAT32 париција не можеш да снимиш фајл од 4ГБ (лимитот е 4ГБ - 1 бајт).
Значи закључокот е, или лош формат, или канта е флешот. Пробај со HP Format tool исформатирај го, ако пак нејке значи е второто.Точно, ама ова е NTFS и лошо се снима. Го прифаќа фајлот да се сними ама после на префрлување во друг компјутер дава грешка. И тоа само овој вид на флеш.
Western Digital.Екстерен хард диск од 500GB, примарен критериум е пониска цена - некој совет за кој производител и од кај да се купи?
Го чувам онака веќе за заебанција, го имам 7-8 месеци и со каков не програм не пробав да го оправам, едноставно не сака да работи како што треба. Не знаев дека и такви далавери прават кинезите.Значи закључокот е, или лош формат, или канта е флешот. Пробај со HP Format tool исформатирај го, ако пак нејке значи е второто.
Ако имаш време прочачкај овде или овде, за флешување на мп3 плеерчиња се углавно страниве али може ке исчепкаш нешто. Со ова може да го тестираш колку real size е драјвот.Го чувам онака веќе за заебанција, го имам 7-8 месеци и со каков не програм не пробав да го оправам, едноставно не сака да работи како што треба. Не знаев дека и такви далавери прават кинезите.
Го отворив флешов има слични пинови, пробав да го ресетирам само ја изгуби партицијата не и да премине во мод за кај што може да се флешува. Инаку ми го дава како USBSTOR\DiskGeneric_Flash_Disk______5.00 има многу работи на гугл за ова посебно за фејк флешови.
Во гарантен рок си. Што се замараш кога и онака си ги префрлил работите на друг диск?Од толку форумџии, кајганџии, лаптопџии, компјутерџии шо се прават дека многу знаат, никој не се најде да ми одговори ?
Нов лаптоп.Дали можам да ја заменам графичката картичка на овој лаптоп: Acer Aspire 5732Z? Многу е слаба, дури и кочи.
Кога сме веќе тука, дали ќе можам на некој начин и процесорот да го сменам(тоа да му дојде како реставрација на кола )?
Процесорот можно е да можеш, ама не знам колку ти се исплати. Графичката зависи каква ти е. Пример мојата е на MXM слот и се менува (иако ми е постар лаптопов), кај тебе не знам. Според оваа страна, тебе ти е бетер лаптопот од мојот и мислам дека нема слот за засебна графичка. Продај го и купи со подобра.Дали можам да ја заменам графичката картичка на овој лаптоп: Acer Aspire 5732Z? Многу е слаба, дури и кочи.
Кога сме веќе тука, дали ќе можам на некој начин и процесорот да го сменам(тоа да му дојде како реставрација на кола )?