Valjda na asalno mesto go postavuvam prasanjevo.
Denes zemav hard disk od Set kompjuteri, se uletav deka za ps3 sekoj SATA HDD moze da se koristi ali bidejki ne pisuvase vo opisov na mojov kolku inchi e, ispadna deka ovoj e 3.5 a na toa ne vnimavav deka e potrebno ko karakteristika za da pasuva na sony 3ka. Treba 2.5 da e i plus pozelno e 5600 rpm da ima, a ne 7200, mojov e ovoj HDD 300GB WesternDigital 7200rpm 16MB WD3000JS ...
E sea dali nekoj ima iskustvo so vakov slicen problem pa dali moze hard diskov da se vrati i da se zameni so nov odnosno da doplatam, ja mislev so ovoj, deka gledam go imaat HDD 2.5" 320GB WesternDigital 5400rpm, 8MB Cache, SATA 3.0Gb/s, Scorpio Blue, WD3200LPVT...
Mojov hard disk nit e otvoren nit nisto, kako mi go dadoa takov e i sega, garancijata ja imam, smetkata ja imam, uste nekoj da se pogodi od Set vraboten top bi bilo
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
, ako ne, ke go sitnam za ista cena ili minus nekoj denar seedno, zasto e nov. Nemam iskustvo so vakvi raboti, neznam kako idat istite pa da si prasam tuka, ne gledam zasto ova bi im pretstavuvalo problem na kraj kraeva.
edit, sea ja vidov
temava , ako smeta tuka postov, premestete.