Исчистиго од прашина па пиши како дуваНа лаптопов(дел испајрон) у последно време кулерот се почесто се уклучува да дува, понекогаш знае да дува и по 10 мин без прекин. Малку и поспор ми е од како што беше, што може да му е?
Благодарам однапред.
Провери првин како работи компјутерот.. Да не е преоптеретен, види колку ресурси трошиш на процесорот..На лаптопов(дел испајрон) у последно време кулерот се почесто се уклучува да дува, понекогаш знае да дува и по 10 мин без прекин. Малку и поспор ми е од како што беше, што може да му е?
Благодарам однапред.
Тоа ќе да еLacie хард ми падна од едно 30 cm и сега компјутерот не ми го чита, а и прави еден чуден звук, како кликање.
Толку му беше изгледа, а?
Нема година откако е купен а и го одржувам чист.Исчистиго од прашина па пиши како дува
До мозилата е, не сум направил апдејт на тоа флеш и адобе, па се кочел целиот прелистувач а со тоа ги црпел ресурсите. Го средив сеа, топ е!Провери првин како работи компјутерот.. Да не е преоптеретен, види колку ресурси трошиш на процесорот..
U Biosot ti go naogja ili jok ?Lacie хард ми падна од едно 30 cm и сега компјутерот не ми го чита, а и прави еден чуден звук, како кликање.
Мртов е.Lacie хард ми падна од едно 30 cm и сега компјутерот не ми го чита, а и прави еден чуден звук, како кликање.
Па можеби отиден е ласерот, па некогаш ќе се погоди почисто CD и полесно му а да чита.. А види и со каблите во компјутерот, може тие да те зезаат.Да прашам режациве у последно време почнуваат да зафркаваат некогаш го читаа цд а некош не го ни регистрираат дека е во него ? да не знааете што може да и ?