Помош, проблеми, прашања, совети...

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Добар си на 15 години судија си станал.. Од амц бил не е добар..Ја 6 години како го користан компјутерот од таму,до сега ни еден проблем..3 години гаранција имав на куќиштето, ама немав потреба да ја користам гаранцијата
Шо сакаш кажи, колку сака години нека има, у право е...

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Ми треба некој да ми преведи два текста од англиски на македонски... има некој што ќе направи таква добрина :) ? :salut:
:pos2:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Шо сакаш кажи, колку сака години нека има, у право е...
Ja не мислам така, задоволен сум од АМЦ .и сега..?

--- надополнето ---

Ми треба некој да ми преведи два текста од англиски на македонски... има некој што ќе направи таква добрина :) ? :salut:
Има , гугл транслејт

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Ja не мислам така, задоволен сум од АМЦ .и сега..?
сега ферка! хахахах

ја шо сум купил од амц ми се има заебано...
+ сервис никаков, + услуга никаква + вработени никакви....
ај да не должиме многу, на 100 топици има за тоа колку е лош АМЦ...

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Добар си на 15 години судија си станал.. Од амц бил не е добар..Ја 6 години како го користан компјутерот од таму,до сега ни еден проблем..3 години гаранција имав на куќиштето, ама немав потреба да ја користам гаранцијата
АМЦ од пред 3-4 години станаа тапа, жива тиња, сервис никаков и шкарт делови, 90% од сегашните муштерии ќе ти го потврдат тоа. Не зборувам измислици. И ти самиот кажа дека твовот компјутер е земен од пред 6 години.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Колку страни се? Преведувам професионално, нормално, со цена по страна :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ми треба Driver за Canon MF4400 Series. Користам Windows7.

Има некој да се најде, да помогне?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Дали некој хард од WD Green серијата би бил поволен за чување инсталации од игри и музика? Пошто нејќам да давам пари за DVD-ја, не се скапи ама ги губам и неможам да се снајдам после, па преферирам инсталациите од игрите да ми се на хард дискот. Би преферирал да ми каже некој од искуство, пошто знам дека имаат тиња перформанси итн. па да не се заебам.

shifty

En Taro Adun, Executor!
Член од
31 август 2009
Мислења
269
Поени од реакции
25
... ако ти е за storage, одреди си до колку GB диск ти треба и купи го најефтиниот диск кој можеш да го најдеш (единствена работа со која би се замарал е гаранцијата и евентуално да бидеш запознаен колкава бучава прави дискот).

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Дали некој хард од WD Green серијата би бил поволен за чување инсталации од игри и музика? Пошто нејќам да давам пари за DVD-ја, не се скапи ама ги губам и неможам да се снајдам после, па преферирам инсталациите од игрите да ми се на хард дискот. Би преферирал да ми каже некој од искуство, пошто знам дека имаат тиња перформанси итн. па да не се заебам.
Имаат тиња перформанси ако ги користиш како first boot device, ама за storage се совршени. Всушност, тоа и им е намената - евтини storage драјвови.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Имаат тиња перформанси ако ги користиш како first boot device, ама за storage се совршени. Всушност, тоа и им е намената - евтини storage драјвови.
Не па мислев и за вака за префрлање на дата од еден на друг диск итн. Прашувам бидејќи претходно не сум имал искуство со Грин серијата на WD.

--- надополнето ---

... ако ти е за storage, одреди си до колку GB диск ти треба и купи го најефтиниот диск кој можеш да го најдеш (единствена работа со која би се замарал е гаранцијата и евентуално да бидеш запознаен колкава бучава прави дискот).
Ќе го земам WD15EARS, од 1.5TB, според калкулацииве ќе ми треба :) А и веројатно ќе го зимам по дилерска цена, па така да цената не е проблем :D

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
da ve prasam nesto hard disk so sata III 6Gb/s konektor moze li da raboti na maticna so Sata II 3Gb/s konktori mislam dali e istiot konektor i dali moze da fukcionira i kade da najdam WD Black 500GB ili 640GB seedno vo Sk?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
da ve prasam nesto hard disk so sata III 6Gb/s konektor moze li da raboti na maticna so Sata II 3Gb/s konktori mislam dali e istiot konektor i dali moze da fukcionira i kade da najdam WD Black 500GB ili 640GB seedno vo Sk?
За Black незнам дали има, ама обичен 640GB Blue мислам имаше во Нико.... па провери може имаат и Black модел таму. Во СЕТ сум видел Black модел замо од 1TB мислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom