Ма јок бе човече, тој компјутер сега не вреди а камоли по 2 години кога ќе им го доплатиш 6200 денари ПЛУС ДДВМи треба мала помош и воедно и совет!
Најверојатно сте ја виделе најновата понуда на АД Макед. телекомуникации за компјутер со лиценциран Microsoft софтвер и плус Max ADSl.
Ма јок бе човече, тој компјутер сега не вреди а камоли по 2 години кога ќе им го доплатиш 6200 денари ПЛУС ДДВ
Целерон Д и Плоча со ВИА ??
256 РАМ?? веројатно онбоард графичка......
http://www.mt.com.mk/mak/Residential_customers/Internet/Internet_access/ADSL/pc.asp?id=266
ОНА ЦЕНА НА ОПРЕМА Е МЕСЕЧНА РАТА ЗА КОМПЈУТЕР???
АКО Е ТАКА... НЕКОЈ ТРЕБА В ЗАТВОР ДА ОДИ!!
Ако ти е за рати ќе си земиш дааалеку подобар компјутер кој ќе ти користи и по тие 2 години и секако за помалку пари. Па сега овој што гонудат е некој апсолутен минимум. За книговодство може да ти служи.
Не знам... онде пиши ЦЕНА НА ОПРЕМА 1744 денари месечно (со се ДДВ)Понудата е ОК. Финтата е што освен сурфање/МСН/музика/филм/ворд нема да може ништо друго да праи. Ако не ти треба појак ПЦ за други операции, ондак зимај.
Цена на опрема е цената на модемот и инсталацијата и тоа е еднократно, еднаш ја плаќаш и модемот и сплитерот остануваат твои. Иначе компјутерот е вклучен у претплатата.Не знам... онде пиши ЦЕНА НА ОПРЕМА 1744 денари месечно (со се ДДВ)
за 1640 денари месечно со се ДДВ na dve godini ќе zеми
Intel ploca so intel 945
Pentium 3,0 so 2 MB kes
1 GB DDR 800 MHz
160 GB SATA-2
DVD RW
17" TFT
(Mnooogu povekje muzika za pomalku pari) Ne znam zosto bi zemal nesto poslabo i go plakjal poskapo)
Добро де таа од 10, на памет зборев, Оффнет имаше 15ка.Не постои понуда со 15 гига туку само Адсл со 2 гига, со 10 и со 100.