Помош, проблеми, прашања, совети...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Pa ne bila skapa be. So toa doaga i ona aparatceto (vidi ovde na sto mislam)
Заебан е линкот на сликата. Иначе пакетот на Аудиџи 4 содржи Картичка, ЦД со драјвери и даљинско. А да и 2 налепници. И да, не е скапа за она што го нуди. Јас 4 години бев на онборд звук, коа ја земав ја мојата се ПРЕПОРОДИВ!!! Сеа се пцујам сам себе како сум можел без звучна толку време.

Член од
15 јуни 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Aj edno sovetce,mi nudat laptop Hp dv 1000 so 2 GB ram,160 hard,1.66GHz intel centrino duo,graf.intel 945GM za au$1100....se zapaliv na izgledot ali dali e isplatlivo,pozdrav

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Aj edno sovetce,mi nudat laptop Hp dv 1000 so 2 GB ram,160 hard,1.66GHz intel centrino duo,graf.intel 945GM za au$1100....se zapaliv na izgledot ali dali e isplatlivo,pozdrav
Исплатливо е горе-доле, само кажи за што ке го користиш лаптопот, може ке улета некој предлог.

Член од
24 август 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
ve molam za pomos kupiv zvucnici gi prikluciv vo kompjuterot ama nesto nema zvuk a zvucnicite se ispravni ako nekoj znae neka mi pise
ve molam

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Види дали ги имаш инсталирано драјверите за интегрираната звучна картичка.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Дац2008а пак не ми кажа за што ке ти служи лаптопот. Иначе ај еве по твое, тој лаптопот е "зимај".

Попај, ако си ги инсталирал драјверите на звучната види да не си ги уштекал звучките у погрешно џекче, треба на зеленото да се. А и да, уклучи ги и у струја.

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Дац2008а пак не ми кажа за што ке ти служи лаптопот. Иначе ај еве по твое, тој лаптопот е "зимај".

Попај, ако си ги инсталирал драјверите на звучната види да не си ги уштекал звучките у погрешно џекче, треба на зеленото да се. А и да, уклучи ги и у струја.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Дечки ми треба еден совет. Планирам да потрошам 45 000 - 50 000 за лаптоп. Ми треба добра понуда од некоја од фирмиве. Важно е да има Dual Core Processor.
Фала.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Со ж'та :pos:

Се зезам, појма неам :toe:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Abe luge so sto se cisti ekranot na lap-top?
  • Turn off the laptop before cleaning the display as you will dirt more easily on the screen.
  • Always use a non-abrasive cloth such as a cotton t-shirt.
  • Never use paper towels or tissues to clean your display.
  • Do not use any ammonia based cleaners on the display - they will leave a film.
  • You can purchase monitor cleaning solutions in spray or pre-moistened wipes.
  • Always spray on a cloth first then wipe the screen from left to right, top to bottom.
  • You can make your own cleaning solution using isopropyl alcohol and water.
  • Use one part water and one part isopropyl alcohol.
Уште ако ми речиш дека не знајш ни англиски.... :pishtoldz:duel:

Kajgana Shop

На врв Bottom