- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 21
win7 64bit imam^јок.
треба да си симнеш win7 64bit (ако има такво нешто), 32bit оперативни системи не можат да адресираат повеќе од 3gb рам.
win7 64bit imam^јок.
треба да си симнеш win7 64bit (ако има такво нешто), 32bit оперативни системи не можат да адресираат повеќе од 3gb рам.
toa ti preporacuva da imas 2.4ghz no ti imas 2ghz"проверував" Пц за Игра, и ми даде следново. Шо значи ова?
CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.00 GHz tat: 3 GHz
И во случај као кај Teufelchen, ПЦ-то си работи со толку рам кочку шо има, безразлика шо ги чита 3, така?
toa ti preporacuva da imas 2.4ghz no ti imas 2ghz
Sekako deka toa raboti so tolku ram kolku sto imas no toa sto kazuva e dr rabota
Или имаш цркната плочка рам или не ти е добро уштекана.win7 64bit imam
Јок, работи со онолку колку што може да адресира оперативниот, можеш и 16gb рам да акнеш, win 32bit ќе гледа 3gb.ПЦ-то си работи со толку рам кочку шо има, безразлика шо ги чита 3, така?
ne mi se veruva zs PC-vo mi nema cel mesec otkako go kupiv .Или имаш цркната плочка рам или не ти е добро уштекана.
Симни cpu-z, иди memory и види што вика, ако има 4gb, а во system properties вика 3gb тогаш имаш инсталирано 32bit оперативен.ne mi se veruva zs PC-vo mi nema cel mesec otkako go kupiv .
mozes da mi dades link za toa cpu-z ??Симни cpu-z, иди memory и види што вика, ако има 4gb, а во system properties вика 3gb тогаш имаш инсталирано 32bit оперативен.
Или може да имаш цркната плочка (нема врска што си го земал pc-то пред месец дена) или е некоја софтверска заебанција со win7.
лол, пиши на www.google.com .... cpu-zmozes da mi dades link za toa cpu-z ??
druze pojma nemam sto e toaДа не имаш on-board графичка случајно?
Најверојатно имаш цркната плочка.druze pojma nemam sto e toa
imam GeForce 9800 GT 1GB
Taka mi pisuva vednas otakko go zedov PC-ov i go priklucivНајверојатно имаш цркната плочка.
Сигурен си дека имаш 4гб рам меморија? Јас со 4гб рам работам на 32битен ОС но во CPU-Z ги чита сите 4гб а во My Computer 3,25гбgo najdov toa go simnav i mi vika 3072MBytes ???
ne znam sto moze da bide rabotata
aj ke prasam sk vo anhoch zs vaka