Може ама зависи за што му треба иако јас не би земал таков затоа што напред има само еден запчаник пренос од 32 заба а позади преку 10 што е полоша комбинација од 2 x 9 или 3 x 9.Половен XT ќе си земе за тие пари.
Може ама зависи за што му треба иако јас не би земал таков затоа што напред има само еден запчаник пренос од 32 заба а позади преку 10 што е полоша комбинација од 2 x 9 или 3 x 9.Половен XT ќе си земе за тие пари.
Ако не качува горниште, во право си.Може ама зависи за што му треба иако јас не би земал таков затоа што напред има само еден запчаник пренос од 32 заба а позади преку 10 што е полоша комбинација од 2 x 9 или 3 x 9.
И да качува горниште ќе смени касета со 9 запчаници од алиекспрес на која најголемиот има преку 40 заба и ќе го добие истиот ефект а ланците ќе му бидат поевтини.Ако не качува горниште, во право си.
Не вреди повеќе од 21000.Здраво на сите. Ми треба совет. Дали овој половен точак вреди за парите?
Nakamura Catch 29er големина XL
3x8 Shimano DEORE хидраулика диск
420€
Состојба наводно како нов. Без оштетувања и додатни вложувања.
Прегледај го приврзокот 373696
Однапред ви Благодарам
Друже прво детално објасни за каква намена ти треба и твоите крајни амбиции затоа што ако ти се потребите поголеми отколку што тој точак од 300 евра може да ти ги задоволи ќе треба да го продаваш и да купиш подобар и пак да поставуваш исто прашање каков точак да купиш.Фала на одговор.
Да препорача некој точак помеѓу 300-400 евра и од каде да се купи?
Поздрав
Тој што го сподели ќе ти врши работа, но реално 3х8 Acera/Alivio е многу скапо за 24 000 половно. Ти гарантирам дека истиот точак на ново бил купен за таа цена, а сега како виното, дури со повисока се огласува.Без никакви посебни амбиции за постигнување нешто.
За секојдневни потреби, на работа, лево-десно. Но сепак да не биде од градските.
Значи планински, 29 инчи, амортизер барем напред. Половен 300-400 евра. Ми треба препорака од вас за точак во овие рамки. И од каде да се купи.
Поздрав
Ако не ти е срам да носиш Нуке наместо најк, и да возиш најефтина бижутерија како некоја сељандура без своја креативност купи гоВеројатно cе работи за копија од MERIDA, непроверена работа, подобро не ризикувај. Исто како што GIANT има копија GINAT
Max обична бижутерија е поскапа од 200 евраPocituvani, ima li nekoj dobar velosiped do kaj 200 evra, MTB???
Ќе ти препорачам Drag Hardy 7.. Го имам нема да згрешиш.. Види го на интернетБез никакви посебни амбиции за постигнување нешто.
За секојдневни потреби, на работа, лево-десно. Но сепак да не биде од градските.
Значи планински, 29 инчи, амортизер барем напред. Половен 300-400 евра. Ми треба препорака од вас за точак во овие рамки. И од каде да се купи.
Поздрав
Јас би земал со внатрешни кабли тие се модерни сегаЗдраво на сите. Ми треба совет. Дали овој половен точак вреди за парите?
Nakamura Catch 29er големина XL
3x8 Shimano DEORE хидраулика диск
420€
Состојба наводно како нов. Без оштетувања и додатни вложувања.
Прегледај го приврзокот 373696
Однапред ви Благодарам
Јас добив препорака да го мачкам со 0-20, така кажувам кога купувам масло. Инаку на колку поминати километри го чистиш ланецот?Здраво на сите, релативно од скоро возам активно велосипед CUBE MB. Да прашам ланецот со какво масло да го подмачкам ?