Помош околу Counter-Strike (општо)

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
мислам дека тоа не е фер

Jebo F@kic

†The Eba4ot†™
Член од
1 јануари 2008
Мислења
133
Поени од реакции
0
E aj pomagajte drugar mi saka da igra kanter i mi jade burek za da mu ja simnam od negde za da igra na on-line! Aj ve molam ubrzajte zs me udavi ovoj!!

Член од
13 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Jas sum drugarot na jebo. aj ve molam kazete mi od kade da ja simnam cs mnogu m i se igra ke P O L U D A M M M M !!!

Александар Wallace

Струмички
Член од
2 јануари 2008
Мислења
132
Поени од реакции
5
Помош . . Знае некој линк за далнодиранје на мапи ?
и знае некој нишан на авп како да стаам (без зум) ?

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Знае ли некој од дека да најдам да далондирам скинови за оружја и скинови за други луге, радарот друг, раците на човекот..

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Знае ли некој од дека да најдам да далондирам скинови за оружја и скинови за други луге, радарот друг, раците на човекот..
Има кажано неколку пати НА ОВАА ТЕМА, а башка што имаш ПОСЕБНА ТЕМА за тоа во подфорумов...

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Е абе имам проблем не можам да зборувам на вентрило мислам не ми работи микрофонт, а пред два часа си ги купив слушалките нови нови се.И на старите не ми работеше сега и на овие.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Е абе имам проблем не можам да зборувам на вентрило мислам не ми работи микрофонт, а пред два часа си ги купив слушалките нови нови се.И на старите не ми работеше сега и на овие.
Па не си го наместил у контрол панел. Прочепкај таму во Sound.... ќе се снајдеш...

А

Ајсшутер

Гостин
Или пак во Voice немаш нешто добро наместено пробај појачај го звукот во Voice :)

ПС : Оти нејке да го доунлоадира sxe-injected нешто не фака незнам оти

Kajgana Shop

На врв Bottom