Помош околу Counter-Strike (општо)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Проблемот е до интернетот,имаш бавен интернет брат :)

Имам јас еден мал проблем :)Барам да купам сервер,ама преку интернет не сум сигурен.Не ми текнува кој ми рече дека Алак прави сервери.Дали некој од кгн може да ми даде колку пари е 1 сервер за 12 души ?
И нема логика до 4 души да е супер, над 4ца на сервер да забегава.
До пред некој месец се си беше топ.

Р.Ѕ. Интернетот ми е 4 Mbps :helou:

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
јас можам да ти направам еден DIDACTED за тебе цената е 4 пива?
Пристајеш :)?
Хахаха да е за 4 пива арно ќе е :) Ако сакаш и 10 ке ти купм,ама серверот да е за 18 играчи :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој нешто да препорача на кој windows, кој service pack да го ставам, која верзија на кантер најточно, кој нон стим пач.... Како да си напраам најнормален сервер за повеќе од 5 души да си играме :)

Александар Wallace

Струмички
Член од
2 јануари 2008
Мислења
132
Поени од реакции
5
Знае некој како да најдам cs-steam , колку пари ово оно како се движат работиве околу Стим . . ај некој ако знае нека кажи да објасни малце

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
На интернет може да ја купиш али треба кредитни картички она-вона, а за во Струмица види во МегаСофт :>)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Знае некој како да најдам cs-steam , колку пари ово оно како се движат работиве околу Стим . . ај некој ако знае нека кажи да објасни малце
steam.com мислам дека беше сајтот, иначе ти треба кредитна картичка за да порачаш, Basic верзијата - Кантер 1.6 без разни додатоци ти е 9-10 евра...

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
Некој нешто да препорача на кој windows, кој service pack да го ставам, која верзија на кантер најточно, кој нон стим пач.... Како да си напраам најнормален сервер за повеќе од 5 души да си играме :)
Корун најдобро сите 5ца купете стим и нема да имате никакви проблеми нити сервис пак ниту ништо :)..:helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Корун најдобро сите 5ца купете стим и нема да имате никакви проблеми нити сервис пак ниту ништо :)..:helou:
Финтата е без пари. До пред некое време игравме на мој сервер по 12-13 души со лаг до кај 60 негде, БЕЗ СТИМ и такви срања, и се си беше топ.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Помагајте, од кај да далондирам пач за кантер v32, дајте линк...

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Дали некој може да ми даде Amx Mod како на Кајгана серверите ? Јас имам еден Amx Mod ама глупо е што само има кој си го пукал и кој те пука... :)

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
daj nekoj link direkno donwloat za da gi menjam igracite na kanter dosadno mie so tie terorite sakam drugi da stavam daj link nekoj ako zne :toe:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
daj nekoj link direkno donwloat za da gi menjam igracite na kanter dosadno mie so tie terorite sakam drugi da stavam daj link nekoj ako zne :toe:
Еве прорчкај тука, можда ќе најдеш нешто, ако не пиши на гугл, ќе ти најде и некои други линкови ...

И не заборавај бекап да си направиш, зашто може да се заебеш :helou:

KGB

^ KaGeBe ^awp^
Член од
15 јануари 2008
Мислења
625
Поени од реакции
6
Еве прорчкај тука, можда ќе најдеш нешто, ако не пиши на гугл, ќе ти најде и некои други линкови ...

И не заборавај бекап да си направиш, зашто може да се заебеш :helou:
hehehe fala ama znes so sum najdel za awp da iam zum kao deagle WoW :smir: ee sea samo bes zum ke tepam :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom