Помош околу Counter-Strike (општо)

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Како да си наместамсвое лого , ?
Програмчето се вика HL Tag Converter

еве линк да си спуштиш
http://cs.gamebanana.com/tools/5060

[
Дечки ако ве банираат на сервер дали ако ја преинсталирате кантерот ке бидите уште банирани ? кажете некоја финта за да можам повторно да играм на тој сервер што сум баниран поз
Не немаш шанси појке да играш на зомби..освен да си купиш нов компјутер или да го користиш компјутерот на брат ти,мајка ти или било кој :D џабе ти е преинсталација стимот ке ти остани ист..пошо си на стим баниран.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Не немаш шанси појке да играш на зомби..освен да си купиш нов компјутер или да го користиш компјутерот на брат ти,мајка ти или било кој :D џабе ти е преинсталација стимот ке ти остани ист..пошо си на стим баниран.
знае ли некој за ова да објасни како работи steam id - то, со кој дел од хардвер се врзува зошто на секој сервер е различно ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
знае ли некој за ова да објасни како работи steam id - то, со кој дел од хардвер се врзува зошто на секој сервер е различно ?
Steam ID ти е стим профилот, нема врска со хардвер. Од кај сакаш логирај се, ако акаунтот ти е баниран, толку. Ќе треба нов акаунт да правиш.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Steam ID ти е стим профилот, нема врска со хардвер. Од кај сакаш логирај се, ако акаунтот ти е баниран, толку. Ќе треба нов акаунт да правиш.
мислев за пиратската нон стим цс, таму како функционира ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
мислев за пиратската нон стим цс, таму како функционира ?
На пиратска немаш Steam ID, освен ако тој што ја кракнал не направил нешто што наликува на SteamID и во тој случај него ќе го прашаш :)
За пиратски, IP адресата ја банираат.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
На пиратска немаш Steam ID, освен ако тој што ја кракнал не направил нешто што наликува на SteamID и во тој случај него ќе го прашаш :)
има и ip и steam id само пробувам да разберам како функционира

kapetan

Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Корун и non-steam играчите имаат свој steam...не знам од коа не си играл цс али доста работи се промениле...банојте одат на steam а на IP банираат 5 до 10 мин поради тоа што корисници на max можи да му додели веке банирана IP па ни крив ни должен да биди баниран :)то сепак се решава за 2 мин само рестарт на рутер и да ти се мени адресата па шибај.Иначе нема чаре да мениш steam освен нов компјутер или да си земиш steam оргинал :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Корун и non-steam играчите имаат свој steam...не знам од коа не си играл цс али доста работи се промениле...банојте одат на steam а на IP банираат 5 до 10 мин поради тоа што корисници на max можи да му додели веке банирана IP па ни крив ни должен да биди баниран :)то сепак се решава за 2 мин само рестарт на рутер и да ти се мени адресата па шибај.Иначе нема чаре да мениш steam освен нов компјутер или да си земиш steam оргинал :)
Од дамна не сум играл 1.6 ама кога играв кракната верзија, можеа да банираат само по IP затоа што кракната верзија нема(ше) SteamID, затоа и се викаше Non-Steam. :)

Член од
24 јуни 2009
Мислења
310
Поени од реакции
124
кажете од кај да ја симнам ми се приигра

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Абе момци зашто не ми ја пушта кантер, имам windows 8.... кликам на иконката и ништо не се случува

Член од
22 јуни 2013
Мислења
344
Поени од реакции
340
На кој копчиња се уклучува Admin Spectator ESP

kapetan

Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
На кој копчиња се уклучува Admin Spectator ESP
На W уклучва S се исклучва или на стрелките...нагоре се уклучва,надолу се исклучва..па после имаш опции ко ке ти е уклучено на R да исклучиш линии таму да не ти се мешаат..пробај си ке си видиш :)

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ај некој што игра секој ден кантер и некој што има ЕНВИДИА графичка да ми каже како му е наместено во ЕНВИДИА КОНТРОЛ ПАНЕЛ,зошто сменив графичка и не е исто од предтоа.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај некој што игра секој ден кантер и некој што има ЕНВИДИА графичка да ми каже како му е наместено во ЕНВИДИА КОНТРОЛ ПАНЕЛ,зошто сменив графичка и не е исто од предтоа.
Ако мислиш за повеќе фрејмови (100 наместо 60), ова од сликава намести го на Force Off.

Kajgana Shop

На врв Bottom