Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дали можи некој да ми даде линк од каде да симнам скрипта за б-хоп и чит за кантер п48 инсомниа патч ???

ко ќе ја симниш кажи на кој сервери играш :D мош негде таму сум и јас :D

Chеат бара, таквите као тебе ги пукавме на freeze time коа игравме паблик хахха

Здраво дали можи некој да ми даде линк од каде да симнам скрипта за б-хоп и чит за кантер п48 инсомниа патч ???

Повели чит, работи 100%, проверено.

Здраво ако има некој фејсбук од BoB the Beast нека ми прати во пп

Здраво кој може да ми направи некој акаунт на инсомниа мк ? не можам јас никако има некој грешки на страната ... тој што може нека ми пише пп

Праам сервер преку Dedicated и не им го дава ип-то на никој. Дали дека имам адсл или што е работата?

Праам сервер преку Dedicated и не им го дава ип-то на никој. Дали дека имам адсл или што е работата?

Мораш да отвориш 27015 порт на рутерот за твојата локална адреса, а на другарите да им ја дадеш јавната адреса и МОРАШ да имаш многу добар UPLOAD.

Дечки ако ве банираат на сервер дали ако ја преинсталирате кантерот ке бидите уште банирани ? кажете некоја финта за да можам повторно да играм на тој сервер што сум баниран поз

Дечки ако ве банираат на сервер дали ако ја преинсталирате кантерот ке бидите уште банирани ? кажете некоја финта за да можам повторно да играм на тој сервер што сум баниран поз

1. Ако ти е банирана IP адресата, ќе мораш со друга. Само рестартирај рутер ако си на динамична IP адреса и толку.
2. Ако ти е оригинал играта и играш на VALVE сервери, тогаш ти е баниран акаунтот на Steam и ќе мораш нов да правиш и од ново да ја купиш играта.

може ли некој да ми каже што значи тоа pw

PW во глобала значи password (лозинка) на играч, или password на сервер (лозинка на сервер која корисникот треба да ја внесе).
Доколку си администратор на сервер или имаш слот, мораш да го сетираш password-от на серверот за да влезеш, а веднаш потоа да го внесеш твојот password кој ти си го измислил и си го дал на Head Admin или Server Owner за да ти даде админ права.
Така да, многу сервери немаат ставено свој пасворд затоа што го немаат едитирано тој што е по дифолт (_pw) во amxx.cfg.

Отприлика многу од серверите каде што си админ ти бараат по дифолт да пишеш setinfo _pw "твоја лозинка“ за да имаш пристап на сервер, а имаш и сервери каде што место тоа ќе сретнеш појава на пример setinfo _kgn "твоја лозинка“ , setinfo _ins "твоја лозинка“ исл. Ако некој ти бара pw а сака да ти даде админ, смисли некоја лозинка која само ти ја знаеш, на пример „kajgana" и кога ќе влезеш во игра ако ти е пуштен админот, ќе треба да пишеш setinfo _pw kajgana .
Тогаш ти е дозволен пристап на серверот со твоите права.
Се надевам сега ти е појасно.

Позз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom