Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Како да си наместамсвое лого , ?

Програмчето се вика HL Tag Converter

еве линк да си спуштиш
http://cs.gamebanana.com/tools/5060

[
Дечки ако ве банираат на сервер дали ако ја преинсталирате кантерот ке бидите уште банирани ? кажете некоја финта за да можам повторно да играм на тој сервер што сум баниран поз

Не немаш шанси појке да играш на зомби..освен да си купиш нов компјутер или да го користиш компјутерот на брат ти,мајка ти или било кој :D џабе ти е преинсталација стимот ке ти остани ист..пошо си на стим баниран.

Не немаш шанси појке да играш на зомби..освен да си купиш нов компјутер или да го користиш компјутерот на брат ти,мајка ти или било кој :D џабе ти е преинсталација стимот ке ти остани ист..пошо си на стим баниран.

знае ли некој за ова да објасни како работи steam id - то, со кој дел од хардвер се врзува зошто на секој сервер е различно ?

знае ли некој за ова да објасни како работи steam id - то, со кој дел од хардвер се врзува зошто на секој сервер е различно ?

Steam ID ти е стим профилот, нема врска со хардвер. Од кај сакаш логирај се, ако акаунтот ти е баниран, толку. Ќе треба нов акаунт да правиш.

Steam ID ти е стим профилот, нема врска со хардвер. Од кај сакаш логирај се, ако акаунтот ти е баниран, толку. Ќе треба нов акаунт да правиш.
мислев за пиратската нон стим цс, таму како функционира ?

мислев за пиратската нон стим цс, таму како функционира ?

На пиратска немаш Steam ID, освен ако тој што ја кракнал не направил нешто што наликува на SteamID и во тој случај него ќе го прашаш :)
За пиратски, IP адресата ја банираат.

На пиратска немаш Steam ID, освен ако тој што ја кракнал не направил нешто што наликува на SteamID и во тој случај него ќе го прашаш :)
има и ip и steam id само пробувам да разберам како функционира

Корун и non-steam играчите имаат свој steam...не знам од коа не си играл цс али доста работи се промениле...банојте одат на steam а на IP банираат 5 до 10 мин поради тоа што корисници на max можи да му додели веке банирана IP па ни крив ни должен да биди баниран :)то сепак се решава за 2 мин само рестарт на рутер и да ти се мени адресата па шибај.Иначе нема чаре да мениш steam освен нов компјутер или да си земиш steam оргинал :)

Корун и non-steam играчите имаат свој steam...не знам од коа не си играл цс али доста работи се промениле...банојте одат на steam а на IP банираат 5 до 10 мин поради тоа што корисници на max можи да му додели веке банирана IP па ни крив ни должен да биди баниран :)то сепак се решава за 2 мин само рестарт на рутер и да ти се мени адресата па шибај.Иначе нема чаре да мениш steam освен нов компјутер или да си земиш steam оргинал :)

Од дамна не сум играл 1.6 ама кога играв кракната верзија, можеа да банираат само по IP затоа што кракната верзија нема(ше) SteamID, затоа и се викаше Non-Steam. :)

Абе момци зашто не ми ја пушта кантер, имам windows 8.... кликам на иконката и ништо не се случува

На кој копчиња се уклучува Admin Spectator ESP
На W уклучва S се исклучва или на стрелките...нагоре се уклучва,надолу се исклучва..па после имаш опции ко ке ти е уклучено на R да исклучиш линии таму да не ти се мешаат..пробај си ке си видиш :)

Ај некој што игра секој ден кантер и некој што има ЕНВИДИА графичка да ми каже како му е наместено во ЕНВИДИА КОНТРОЛ ПАНЕЛ,зошто сменив графичка и не е исто од предтоа.

Ај некој што игра секој ден кантер и некој што има ЕНВИДИА графичка да ми каже како му е наместено во ЕНВИДИА КОНТРОЛ ПАНЕЛ,зошто сменив графичка и не е исто од предтоа.

Ако мислиш за повеќе фрејмови (100 наместо 60), ова од сликава намести го на Force Off.

110.Nvidia.Vsync.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom