bad_boy
Шчо САќАШ Мори
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 6
НЕ најдовP.Overdrive напиша:Барај го config.cfg фајлот, таму се сетинзите. Најди ја опцијата, смени тоа што треба. И не бегај од часови по англиски..
НЕ најдовP.Overdrive напиша:Барај го config.cfg фајлот, таму се сетинзите. Најди ја опцијата, смени тоа што треба. И не бегај од часови по англиски..
за лан сервер, стварно незнам.. најлесно е да станеш и "физички" да го отстраниш читерот. него, како успеваат во лан да играат со читови? така играат твоите другари?famili напиша:ke mi kaze nekoj kako da baniram na lan server koga sum jas server
pls znam oti e nadvor od tema ali baram pomos mnogu me nerviraat deca sto igraat so programi
blagodaram odnapred
P.S ako moze detalno kako sto zosto ja igram samo 3 meseci cs
А не знам дали може ова, ама да си инсталирате на серверот еден од тие програмите за заштита од читери ? Тие што не дозволуваат да работи процес кој е надвор а поврзан со кантеротfamili напиша:kengur vo gevgelija ima kablovski internet i i preku nego igrame na cs e tuka e problemot site igraat od doma i 99% ne gi znam zatoa mi trebase malku pomos probav so banip .... ama cel server se gasi.
shorty aj posoci mi edna od tie programiShorty напиша:А не знам дали може ова, ама да си инсталирате на серверот еден од тие програмите за заштита од читери ? Тие што не дозволуваат да работи процес кој е надвор а поврзан со кантерот
прошарај малце другпат. одговорот барај го во правиме филмови кантер. под "барај го" не значи пак да прашаш таму, туку прочитај нешто и од првите постови и тек тогаш ако не најдеш, прашај.viksamkd напиша:kazete program za convertiranje na demo filovite vo filovi za da mozam da gi sreduvam u windows movie maker
кога ќе биде пуштен сајтот.Micev напиша:jas sakam da prasam koga ke bide otvorena statistikata ??
а кога ќе биде пуштен сајтотkpbKENGUR напиша:кога ќе биде пуштен сајтот.