ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Реинсталлцц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:
Реинсталлцц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:
Реинстал.ако не бива пак со реинстал,гуглај малце на нет некој в21 пач на англиски и ке ти го најде..не е до толко тешко.:helou:цц . .извадив v21 пач од на Red линкот неколку страни наназад .. и сега ми е на арапски јазик .. хелп ? :nesvest::nesvest:
Реинстал.ако не бива пак со реинстал,гуглај малце на нет некој в21 пач на англиски и ке ти го најде..не е до толко тешко.:helou:
Како бе неможеш што додаваш дај да видиме Favourites -> Add Server ->go formatirav pc sega go instalirav cs ama nikako nemoam da dodadam server vo favourites
pomos
Гуглсрч и јас гледав, но тие се така постари мапи. Ги нема ниту на cs-maps.orgАј провери тука.
Вака, за серверот секогаш да ти биде онлине мора компјутерот постојано да ти е вклучен или пак да си платиш ( 20-30 евра ) и некоја фирма да ти го хостира. Истото се однесува и за лагот, колку побрз интернет помалку лаг. Повеќе тукаluge aj pomognete mi kako da napravam serverot sekogas da mi bide online i da nema lag??
Бараше на fpsbanana?Гуглсрч и јас гледав, но тие се така постари мапи. Ги нема ниту на cs-maps.org
На fpsbanana за терминот awp map ми извади 100 страни,а секоја од нив има по 15 мапи... многу е тоа за барање. Сепак фала :wink:Бараше на fpsbanana?
http://www.sk-gaming.com/file/3281-aimsk_Map_PackНа fpsbanana за терминот awp map ми извади 100 страни,а секоја од нив има по 15 мапи... многу е тоа за барање. Сепак фала :wink: