Според тебе има два кантера ? Еден за на интернет, друг за во лан ?@stole
Ne ti treba patch tuku kanter za na internet.Eve ti strana simni i patch i kanter 1.6 www.cs.kajgana.com
Според тебе има два кантера ? Еден за на интернет, друг за во лан ?
Столе симни си пач v21 :helou:
можеш и со тој со ботови да играш на нет. Ја имав инсталирано 2 кантера едниот со ботови др без ботови. И на 2 можев слободно да си играм на нет.:helou:NE me razbra,ima nekoi so botovi preku koi nemozes na internet.
можеш и со тој со ботови да играш на нет. Ја имав инсталирано 2 кантера едниот со ботови др без ботови. И на 2 можев слободно да си играм на нет.:helou:
Јас мислам дека нема врска дали ти е со ботови или без, мислам дека со пачот се средува се`.NE me razbra,ima kanter so botovi preku koja nemozes na internet.
Ај се кладиме дека ќе инсталирам и ботови, а со истиот кантер ќе може и на интернет да играмNE me razbra,ima kanter so botovi preku koja nemozes na internet.
Аце ја играв со ботови и на нет од иста верзија на кантер. Нема врска да не го тупиме без врска :helou:Ај се кладиме дека ќе инсталирам и ботови, а со истиот кантер ќе може и на интернет да играм
:pos2::pos2:Иам еден проблем ако може да ми помогнете.
Како да докажам на некои фаци дека не користам чит. зашто почнуваат да ме напињаат и ебате јас кога сум на сервер бегаат се гасат сите :nesum:
Не е смешно пер оној па Ман! влагам јас и вика.:pos2::pos2: