Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
ADSL 100... Го турнав од нет Cs... И Пач има и се... Ама ко ке сакам да го кренам серверот,сега ми излегува едно прозорче?? За тоа има помош некако?
Дај ScreenShot да видам убаво или адд ме на мсн : mite.korf@hotmail.com:smir:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Мене братучед ми нешо ми го рчкал кантерот изглеа, и сеа не можам да играм! Не ми ја пушта играта ми вика HV Frequency Over Range така нешо ...

Реинстал не помага, рестарт не помага, незнам веќе! Ако има начин да се среди проблемов кажуајте :)

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
Мене братучед ми нешо ми го рчкал кантерот изглеа, и сеа не можам да играм! Не ми ја пушта играта ми вика HV Frequency Over Range така нешо ...

Реинстал не помага, рестарт не помага, незнам веќе! Ако има начин да се среди проблемов кажуајте :)
Формат на Компјутерот:smir:Така ке се среди .

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Чим ова не помага, братучед ти не ти рчкал (само) во кантер. Прашај го (дигни го на клоци) да ти каже кај ти рчкал, па пиши пак :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186

Само на кантер тоа ти искача?

Што графичка имаш?
Можно прегревање на графичката, провери да не си ја спржил и дали добива соодветно ладење.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Само на кантерот ми праи така. Он ми вика дека мењал нешо у видео опшнс, и играва отишла во неповрат. Не би требало да е до графичката.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Ресетирај видео опциите, и реинсталирај драјверите.
Ваљда ќе се среди.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256

Reinstall drive na graficka.I've got the same problem.See ya on server.

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Да не знае некој од кај можам да downloadiram Стеам??оти ми вика на кантер но стеам дека не ми е уклучен стеамот

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Да не знае некој од кај можам да downloadiram Стеам??оти ми вика на кантер но стеам дека не ми е уклучен стеамот
Неможеш да downloadираш, мора да си купиш. 10 евра е мислам...

Kajgana Shop

На врв Bottom