Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
Зошто на некој коо сакам да му снимам демо и кога има со нешто " | , 3 ! " Не бива да се снима.Еве погледнете.Фала однапред:smir::helou:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Зошто на некој коо сакам да му снимам демо и кога има со нешто " | , 3 ! " Не бива да се снима.Еве погледнете.Фала однапред:smir::helou:
не сум сигурен ама мислам дека поради тоа што содржи |(права црта) и поради тоа после не може да се снима во фолдерот кај што се снимаат демоата. не сум сигурен ама мислам дека е затоа.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Немора да му го пишуваш точно името...Напиши само на пример: Unstapable...

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
Омг имам сега еден голем проблем.Има објаснување.Да почнеме:vozbud:Нели сега сакаф скин Радарот да ми е, и после земаф слегнаф го после отидоф Еxract To го ставив во Десктоп.. и После имаше Ж'т фолдер, и имаше една книгичка со бело го копираф и требаше да го ставам во Valve/cstrike/sprites и таму го стаиф.И после флевам еве што ми се појавува
И бришеф и бришеф сичко после пак и одам на кајгана флевам и пак е такво ! МРАЗАМ ГО ТОА ! .. ХЕЛП Плсс... Инаку ако мислите да е таков радарот , не. Радарот е ваков
.. ФАЛА ОДНАПРЕД... ЗНАМ ОТИ КЕ ПОМОГНЕТЕ:smir::smir::smir::smir::helou:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
штом си ги избришал радар фајловите, реинстал набрзина цела игра. Повеке ти се исплаќа отколку да ѓи бараш одделно фајловите по нетот.

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
штом си ги избришал радар фајловите, реинстал набрзина цела игра. Повеке ти се исплаќа отколку да ѓи бараш одделно фајловите по нетот.
Ок фала, и без тава ја имам на CD.Сега га реинсталл.:helou:

Член од
23 март 2006
Мислења
33
Поени од реакции
2
koa igram cs po nekoe vreme mi se ukocuva nisanot ne reagira voopsto ili mnogu malku .a istovremwno pritiskam na tab i ne mi gi pokazuva igracite kako da saka da se minimizira igrata i ponekoe vreme ke trgne pak i se taka .nervozno e pa dali nekoj znae care da ne e pa do netot ili virus aj malku pomos barem koordinati da znam od deka da pocnam .

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
koa igram cs po nekoe vreme mi se ukocuva nisanot ne reagira voopsto ili mnogu malku .a istovremwno pritiskam na tab i ne mi gi pokazuva igracite kako da saka da se minimizira igrata i ponekoe vreme ke trgne pak i se taka .nervozno e pa dali nekoj znae care da ne e pa do netot ili virus aj malku pomos barem koordinati da znam od deka da pocnam .
Како што те разбрав, мислам дека ти е до нетот, контактирај ги тие од кај што зимаш нет, кажи им дека неможаш да играш игри... ваљда ќе ти го средат. Како што велиш ти излева горе во десното ќоше со црвени букви Cl_Flush Entity Packet?

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
0
Зависи што нет има, иначе јас имам НетКом ( скапанио ) интернет ! 100 денара не вреде..:smir:Сигурно до нетот е.:vozbud:

Член од
23 март 2006
Мислења
33
Поени од реакции
2
Како што те разбрав, мислам дека ти е до нетот, контактирај ги тие од кај што зимаш нет, кажи им дека неможаш да играш игри... ваљда ќе ти го средат. Како што велиш ти излева горе во десното ќоше со црвени букви Cl_Flush Entity Packet?
trol ne e toa brat pingotmi e dobar 40 do 60 ne mi pisva kako so vikas tuku ednostavno na pati vo tekot na igrata i bas najmnogu koga treba nisanot ne mozam da go pomestam nekoe vreme .a jas se dvizam i pritiskam na tab nema nisto i posle pak se opravuva ama neli mi prava:sekss: ok sega ako dobro mozam i da objasnam vo seko slucaj fala na tvoeto moslenje.inace go smeniv netot od kabel net na telekabel i pingot se sredi e sega pa toa aj poz

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
trol ne e toa brat pingotmi e dobar 40 do 60 ne mi pisva kako so vikas tuku ednostavno na pati vo tekot na igrata i bas najmnogu koga treba nisanot ne mozam da go pomestam nekoe vreme .a jas se dvizam i pritiskam na tab nema nisto i posle pak se opravuva ama neli mi prava:sekss: ok sega ako dobro mozam i da objasnam vo seko slucaj fala na tvoeto moslenje.inace go smeniv netot od kabel net na telekabel i pingot se sredi e sega pa toa aj poz
Епа вака, ај влези и играј, ако ти излезе пак проблемот, направи Print Screen, и стави ја овде сликата, да видеме што е тоа чудо...

Kajgana Shop

На врв Bottom