cs.kajgana.com:27015dadadejte nekoj server tuka da vi se pridruzam i jas ? a
Дај ScreenShot да видам убаво или адд ме на мсн : mite.korf@hotmail.com:smir:ADSL 100... Го турнав од нет Cs... И Пач има и се... Ама ко ке сакам да го кренам серверот,сега ми излегува едно прозорче?? За тоа има помош некако?
Формат на Компјутерот:smir:Така ке се среди .Мене братучед ми нешо ми го рчкал кантерот изглеа, и сеа не можам да играм! Не ми ја пушта играта ми вика HV Frequency Over Range така нешо ...
Реинстал не помага, рестарт не помага, незнам веќе! Ако има начин да се среди проблемов кажуајте
Чим ова не помага, братучед ти не ти рчкал (само) во кантер. Прашај го (дигни го на клоци) да ти каже кај ти рчкал, па пиши пакМене братучед ми нешо ми го рчкал кантерот изглеа, и сеа не можам да играм! Не ми ја пушта играта ми вика HV Frequency Over Range така нешо ...
Реинстал не помага, рестарт не помага, незнам веќе! Ако има начин да се среди проблемов кажуајте
Само на кантер тоа ти искача?Мене братучед ми нешо ми го рчкал кантерот изглеа, и сеа не можам да играм! Не ми ја пушта играта ми вика HV Frequency Over Range така нешо ...
Тнx брат за помошта...:helou:Дај ScreenShot да видам убаво или адд ме на мсн : mite.korf@hotmail.com:smir:
Само уживај.:smir:Тнx брат за помошта...:helou:
Reinstall drive na graficka.I've got the same problem.See ya on server.Мене братучед ми нешо ми го рчкал кантерот изглеа, и сеа не можам да играм! Не ми ја пушта играта ми вика HV Frequency Over Range така нешо ...
Неможеш да downloadираш, мора да си купиш. 10 евра е мислам...Да не знае некој од кај можам да downloadiram Стеам??оти ми вика на кантер но стеам дека не ми е уклучен стеамот
Провери тука.Да не знае некој од кај можам да downloadiram Стеам??оти ми вика на кантер но стеам дека не ми е уклучен стеамот