- Член од
- 11 ноември 2008
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 0
Фала.:helou::smir:cl_showfps 1 во конзола.:helou:
Фала.:helou::smir:cl_showfps 1 во конзола.:helou:
Не бива така ..:nenene:Сепак фала.:smir::helou:net_graphpos 3
не сум сигурен ама мислам дека поради тоа што содржи |(права црта) и поради тоа после не може да се снима во фолдерот кај што се снимаат демоата. не сум сигурен ама мислам дека е затоа.Зошто на некој коо сакам да му снимам демо и кога има со нешто " | , 3 ! " Не бива да се снима.Еве погледнете.Фала однапред:smir::helou:
Немора да му го пишуваш точно името...Напиши само на пример: Unstapable...Зошто на некој коо сакам да му снимам демо и кога има со нешто " | , 3 ! " Не бива да се снима.Еве погледнете.Фала однапред:smir::helou:
Фала:smir::helou::back:Немора да му го пишуваш точно името...Напиши само на пример: Unstapable...
Ок фала, и без тава ја имам на CD.Сега га реинсталл.:helou:штом си ги избришал радар фајловите, реинстал набрзина цела игра. Повеке ти се исплаќа отколку да ѓи бараш одделно фајловите по нетот.
Како што те разбрав, мислам дека ти е до нетот, контактирај ги тие од кај што зимаш нет, кажи им дека неможаш да играш игри... ваљда ќе ти го средат. Како што велиш ти излева горе во десното ќоше со црвени букви Cl_Flush Entity Packet?koa igram cs po nekoe vreme mi se ukocuva nisanot ne reagira voopsto ili mnogu malku .a istovremwno pritiskam na tab i ne mi gi pokazuva igracite kako da saka da se minimizira igrata i ponekoe vreme ke trgne pak i se taka .nervozno e pa dali nekoj znae care da ne e pa do netot ili virus aj malku pomos barem koordinati da znam od deka da pocnam .
trol ne e toa brat pingotmi e dobar 40 do 60 ne mi pisva kako so vikas tuku ednostavno na pati vo tekot na igrata i bas najmnogu koga treba nisanot ne mozam da go pomestam nekoe vreme .a jas se dvizam i pritiskam na tab nema nisto i posle pak se opravuva ama neli mi prava:sekss: ok sega ako dobro mozam i da objasnam vo seko slucaj fala na tvoeto moslenje.inace go smeniv netot od kabel net na telekabel i pingot se sredi e sega pa toa aj pozКако што те разбрав, мислам дека ти е до нетот, контактирај ги тие од кај што зимаш нет, кажи им дека неможаш да играш игри... ваљда ќе ти го средат. Како што велиш ти излева горе во десното ќоше со црвени букви Cl_Flush Entity Packet?
Епа вака, ај влези и играј, ако ти излезе пак проблемот, направи Print Screen, и стави ја овде сликата, да видеме што е тоа чудо...trol ne e toa brat pingotmi e dobar 40 do 60 ne mi pisva kako so vikas tuku ednostavno na pati vo tekot na igrata i bas najmnogu koga treba nisanot ne mozam da go pomestam nekoe vreme .a jas se dvizam i pritiskam na tab nema nisto i posle pak se opravuva ama neli mi prava:sekss: ok sega ako dobro mozam i da objasnam vo seko slucaj fala na tvoeto moslenje.inace go smeniv netot od kabel net na telekabel i pingot se sredi e sega pa toa aj poz