- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 0
a cek, poveke od 60 fps jas nemozam da imam, do netot e?
fps_max 101 ne moze pak si ostanuva 59-60:cry:
Исклучи v-sync, имаше во некоја тема како се исклучува - побарај.a cek, poveke od 60 fps jas nemozam da imam, do netot e?
филипче колку пути сум ти рекол не се расправај со корун .. :baeh:Roger that!Fala za informacijata.:smir:
Dicevski ne se raspravam prasuvav deka uste sum malecko.:pos2::pos2:филипче колку пути сум ти рекол не се расправај со корун .. :baeh:
cl_lw 0Е а како да направам на десна рака да ми се појавуе пушка а на лева рака пистол кога мењавам сваќате не на една рака се на лева нож на пр а на десна пушката...
cl_lw 1 па cl_lw 0 така напиши и ке го добиеш тоа шо го сакаш:smir:колку што знам cl_lw го менува рекоилот.. така да немој да пишуваш cl_lw 0
За тоа ќе ти треба скрипта, а cl_lw 0 да ти сврши работа. cl_lw 0 е нелегална на турнири (точно no fear ), со cl_lw 0 се гаси лаг компензацијата и ако имаш пинг над 50 ms ќе осеќаш каснење.Е а како да направам на десна рака да ми се појавуе пушка а на лева рака пистол кога мењавам сваќате не на една рака се на лева нож на пр а на десна пушката...
За у десна оружјето а у лева ножот не постои команда освен таа cl_lw ниту пак скрипта инаку постои за у десна ножот а за у лева оружјето кој сака нека пише cl_righthand -1За тоа ќе ти треба скрипта, а cl_lw 0 да ти сврши работа. cl_lw 0 е нелегална на турнири (точно no fear ), со cl_lw 0 се гаси лаг компензацијата и ако имаш пинг над 50 ms ќе осеќаш каснење.
Еве ти пример:За у десна оружјето а у лева ножот не постои команда освен таа cl_lw ниту пак скрипта инаку постои за у десна ножот а за у лева оружјето кој сака нека пише cl_righthand -1
Еве ти пример:
bind 1 "slot1;cl_righthand 1"
bind 2 "slot2;cl_righthand 0"
bind 3 "slot3;cl_righthand 1"