_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Абе зашто не ми излага серверот од кајгана коа ќе го аднам ? :nesum:
Стај си ја кантер со non steam patch v28 или понов (v32)Абе зашто не ми излага серверот од кајгана коа ќе го аднам ? :nesum:
LoL nema vrska ja sum so v21.Simni go od www.cs.kajgana.com tuka e patchot vo desniot kos najdole:smir:Стај си ја кантер со non steam patch v28 или понов (v32)
Кој дел е LOL од тука?LoL nema vrska ja sum so v21.Simni go od www.cs.kajgana.com tuka e patchot vo desniot kos najdole:smir:
Ocigledno ne se razbravme.Spored mene mislam deka nema vrska patchot,osven ako pc-to mu e "odlicno".Aj pogolem si kazi kade zgresiv?:kesa:Кој дел е LOL од тука?
Во постарите верзии на пачот, има баг во .dll фајлот што ги зачувува серверите. Во поновите пачови ова е поправено.Ocigledno ne se razbravme.Spored mene mislam deka nema vrska patchot,osven ako pc-to mu e "odlicno".Aj pogolem si kazi kade zgresiv?:kesa:
Znaci zatoa nekad sam gi brise serverite vo favourites??!Во постарите верзии на пачот, има баг во .dll фајлот што ги зачувува серверите. Во поновите пачови ова е поправено.
Не ги брише. Или ќе ги стави и ќе ги имаш, или неможеш да ги ставиш и ќе ги немаш, 5то немаZnaci zatoa nekad sam gi brise serverite vo favourites??!
Roger that!Fala za informacijata.:smir:Не ги брише. Или ќе ги стави и ќе ги имаш, или неможеш да ги ставиш и ќе ги немаш, 5то нема