- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 25
Еј,имам нешо проблем,играам нешто кантер независно која минута и одма ми се исклучува cs ми се претвара во windows,понекојпат не понекојпат да..незнам до шо може да биде помош ако може малце?
Најди друга кантер, реинсталирај си ја во друг фолдер и толку. И стави некој понов Non Steam Patch (пример v28 или v32).Еј,имам нешо проблем,играам нешто кантер независно која минута и одма ми се исклучува cs ми се претвара во windows,понекојпат не понекојпат да..незнам до шо може да биде помош ако може малце?
Што ќе ти е црвено топче па ти, гледај погоди го.зашо на АВП-то коа ке стиснам десен клик ми се пушта зумот ама го нема тоа црвеното топче кај шо иде куршумот - така на сите оружја со имаат зум Плс халп мех
Нема чаре мислам за ова.зашо на АВП-то коа ке стиснам десен клик ми се пушта зумот ама го нема тоа црвеното топче кај шо иде куршумот - така на сите оружја со имаат зум Плс халп мех
хмммм...не е crosschair 1 за тоа????пробај со тоа мислам дека е така,али можно е и да сум се збунилFala ...
На која ти одговара на таа играј, зависи на секој играч не му одговара со една резолуција... Јас на пример играм на 800x600.na koja rezolucija e naj ubavo da ja igras kanterov be?????
Тоа зависи колкав монитор имаш и со што оружје играш.ja ja igrav do sega na 1024x768 a site mi vikaat deka poarno bilo na 800x600 sepak FALA
За кого како, нема врска другите што ти викаат, ти си знаеш како ти е најдобро..ja ja igrav do sega na 1024x768 a site mi vikaat deka poarno bilo na 800x600 sepak FALA
800x600 се осеќам како пред нинтендоЗа кого како, нема врска другите што ти викаат, ти си знаеш како ти е најдобро..
Според мене 1024 х 768 е подобра..