Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Еј,имам нешо проблем,играам нешто кантер независно која минута и одма ми се исклучува cs ми се претвара во windows,понекојпат не понекојпат да..незнам до шо може да биде помош ако може малце?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еј,имам нешо проблем,играам нешто кантер независно која минута и одма ми се исклучува cs ми се претвара во windows,понекојпат не понекојпат да..незнам до шо може да биде помош ако може малце?
Најди друга кантер, реинсталирај си ја во друг фолдер и толку. И стави некој понов Non Steam Patch (пример v28 или v32).

И ако дома сам да си играш со ботови, ти пак стај си го пачов.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
па де предложи нешто поубаво кој пач зошто играм моментално на кајгана и max adsl...

Xhizors

Ok!
Член од
24 август 2008
Мислења
92
Поени од реакции
5
зашо на АВП-то коа ке стиснам десен клик ми се пушта зумот ама го нема тоа црвеното топче кај шо иде куршумот - така на сите оружја со имаат зум Плс халп мех

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
зашо на АВП-то коа ке стиснам десен клик ми се пушта зумот ама го нема тоа црвеното топче кај шо иде куршумот - така на сите оружја со имаат зум Плс халп мех
Што ќе ти е црвено топче па ти, гледај погоди го.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
Нема чаре мислам за ова.
Лично и јас го имав проблемот.. на времето.
Реинстал на играта.
пиис.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
na koja rezolucija e naj ubavo da ja igras kanterov be?????
На која ти одговара на таа играј, зависи на секој играч не му одговара со една резолуција... Јас на пример играм на 800x600.

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
За кого како, нема врска другите што ти викаат, ти си знаеш како ти е најдобро..
Според мене 1024 х 768 е подобра..
800x600 се осеќам како пред нинтендо :)

1024 х 768 :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom