Помош околу Counter-Strike (општо)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
HELP!! Kako da gi menam boite na cs koga pisuvam so " Say " ?...Boja Sina...
con_color "250 250 250"

Првиот број е за црвената боја
Вториот е за зелената
Третиот е за сината

И прај си комбинации од овие, најмалку е 0 (нула)

Пример, ако сакаш само сина боја, пиши вака:

con_color "0 0 250"

TheRocky

Mite a.k.a nG.NoobsGonnaDie
Член од
15 септември 2008
Мислења
157
Поени од реакции
5
Thanks you Man ...xD:smir:(L):wink::wink::wink::helou::helou::helou::helou:

Член од
4 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
ej K O R U N koga ke trcam ako mi se primoca vo koe wc da vlezam ( ako si teror ) moze li kaj kanteri da se izmocam? E da i kako da napravam mockata da mi bide zelena a moze i plava ? a K O R U N ?

Член од
16 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
HEEEEELP... zs koga igram cs na sekoja vtora runda WARNING nesto gore so crveni bukvi mi pisuva.. :toe: po rano koga igrav nemav nisto a so ist internet .. :( so e problemot? pls kazejte nekoj ako znae:salut:

А

Ајсшутер

Гостин
HEEEEELP... zs koga igram cs na sekoja vtora runda WARNING nesto gore so crveni bukvi mi pisuva.. :toe: po rano koga igrav nemav nisto a so ist internet .. :( so e problemot? pls kazejte nekoj ako znae:salut:
Најверојатно паднал серверот така пишува Warning Connection Problem мислам,пробај на други сервери.

Член од
4 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
a be mrsuli ni edni : metono,kinder i inkognito. ne prodavajte muda za bubrezi kolku pati sum prasal i rucki od tupanot,nikade ve nema.Eve vi primer ;kako oruzje od leva vi desna i koj od vas be mrsuli ebeni bese fer i mi kaza - N I K O J a zasto,pojma nemate.Dali moze linux da go zameni windows pak N I K O J ! A za gluposti site ripate i na naj glupoto prasanje 10 luge odma vaka treba, taka treba.eve i poslednovo WARNING mnogu tezok problem i aj sega site AJSTAJNI juris kako volovi vo kupus.Zatoa na nekolku luge sto stvarno se luge sekoja C E S T .I od vas glas da ne slusnam koga jas nesto ke prasam za nekoj priblem i t d.M U K L A - jasno

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
cl_righthand 1 - за десна рака.
кантер на linux може, но не и sxe.
A дали linux може да го замени windowsot.. прашај у тема филозофија.. или у некоја druga sci-fi тема.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
a be mrsuli ni edni : metono,kinder i inkognito. ne prodavajte muda za bubrezi kolku pati sum prasal i rucki od tupanot,nikade ve nema.Eve vi primer ;kako oruzje od leva vi desna i koj od vas be mrsuli ebeni bese fer i mi kaza - N I K O J a zasto,pojma nemate.Dali moze linux da go zameni windows pak N I K O J ! A za gluposti site ripate i na naj glupoto prasanje 10 luge odma vaka treba, taka treba.eve i poslednovo WARNING mnogu tezok problem i aj sega site AJSTAJNI juris kako volovi vo kupus.Zatoa na nekolku luge sto stvarno se luge sekoja C E S T .I od vas glas da ne slusnam koga jas nesto ke prasam za nekoj priblem i t d.M U K L A - jasno
Одмори ти месец дена од форумов. Ќе сфатиш сам каде направи грешка во комуникацијата.

Член од
17 септември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Најдобро ти е да си ја спуштиш кантер од интернет и да цепаш. Јас си ја спуштив и си играм на кој сакам сервер од интернет нема проблеми. Може ке треба да почекам некаде да се спушти некоја нова мапа или некои скинови во серверот ама тоа не е проблем. Pozz:toe:

Ај пратете ми ги серверите од кајгана сакам да играм на нив?

Red

41M847
Член од
10 јуни 2007
Мислења
388
Поени од реакции
6
deki-dvs напиша:
Толку ли ти е тешко да побараш низ под-форумов? =/:uvo:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Најдобро ти е да си ја спуштиш кантер од интернет и да цепаш. Јас си ја спуштив и си играм на кој сакам сервер од интернет нема проблеми. Може ке треба да почекам некаде да се спушти некоја нова мапа или некои скинови во серверот ама тоа не е проблем. Pozz:toe:

http://www.forum.kajgana.com/showthread.php?t=12346

Повели.

Член од
16 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
ccccc zaso taka be .. koga igram cs na bilo koj server na sekoja vtora runda mi se pojavuva WARNING.. :lut: :mad::mad: ne e do internetot imam 2 kompjutere i 2ta se od isti modem na edniot pravi taka a na edniot ne pravi .. :S WTF? :(:zid::icon_conf:cry::devil1::icon_evil:angry1::angry3::ne_zboram:( ZNAE NEKOJ STO E PROBLEMOT?

Kajgana Shop

На врв Bottom