- Член од
- 21 јуни 2007
- Мислења
- 1.446
- Поени од реакции
- 10
con_color "255 255 255"
Да не си мењал пачот?Корун, добро тоа, а ќе можеш ли да ми помогнеш околу тоа со Invalid CD Key, погоре имам пост остаено..
слично му реков и јас да проба реинстал на пачот....Да не си мењал пачот?
nema sanci na kgn server da ti vika invalid cd key server kajgana ne e so steam ?!Корун, добро тоа, а ќе можеш ли да ми помогнеш околу тоа со Invalid CD Key, погоре имам пост остаено..
Хаха, ми вика или ме прашува?Па тоа ти вика, дека не е стим.
За OpenGL не ти е слаба графичката туку НЕМАШ ДРАЈВЕРИ ИНСТАЛИРАНО!!!Немам појма, правев реинстал сичко..
Иван, пачот го сменив..
Ама мислам дека е друг проблемот, имам слаба графичка и не подржува ОпенГЛ и мош за тва е тка..
Саа ќе си земам појака графичка и ке можам да играм ваљда..
Кагебе, мислам дека не е стим кајгана..
Да?За OpenGL не ти е слаба графичката туку НЕМАШ ДРАЈВЕРИ ИНСТАЛИРАНО!!!
И инсталирај пач v26, v28 или v32.
Ti bara CD Key .. ako ti bara site AAAAAAAAAAAAAНемам појма, правев реинстал сичко..
Иван, пачот го сменив..
Ама мислам дека е друг проблемот, имам слаба графичка и не подржува ОпенГЛ и мош за тва е тка..
Саа ќе си земам појака графичка и ке можам да играм ваљда..
Кагебе, мислам дека не е стим кајгана..
За тоа има пишувано и пишувано, барај 20 страни назад можеби ке најдеш.Jas ne znam da napravam server so AMX Mod ve molam nekoj da mi kaze kako da napravam server
Или подобро, search @ google пред да пишаш на форумов.Metono1[mkd];1436138 напиша:За тоа има пишувано и пишувано, барај 20 страни назад можеби ке најдеш.![]()