ти пратив пп.Никако не можам да ја најдам Психологија на личност од Никола Рот,ми треба за на факултет.Да не ја има некој да ми ја прати на пдф???
Vaka sea mi treba bilo shto nekakvi tekstovi, praam pismena vo ponedelnik na temi :
- 1. karakteristikite na poetskoto pvoreshtvo na bodler
- 2. egzistencijalnata nemokj na chovekot i nuzhnosta od nejzino nadminuvanje, preku likot merso
- 3.merso - stranecot otugen od sebesi i od moralnite principi na opshtestvotokoi docna ja osoznava nuzhnosta od vrakjanje kon niv
Ako mozhe nekakva pomosh bi bila blagodarna )
- 4.ispraznetosta i besmislenosta na chovechkiot zhivot preku dramata chekajkji go godo
http://translate.google.com/Имам едно писмо пратено од странство, на француски јазик е ама не можам точно да разберам што пишува, дали има некој што знае француски јазик?
Од Прилеп сум ако може во живо да ви го дадам писмото или овде на форум да ставам слика.... ако се читка? Ве молам, итно ми треба помош и се извинувам ако веќе има ваква тема ама не најдов
Ама не го разбирам писмово, ко ракописно е пишувано , не знам мн француски зато.... иначе....
Мислам дека не целосната книга, туку само рецензија за неа, неколку пати го начекав овој документ.