Помош! - ми треба одредено дело/проект...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Случајно некој состав за Петре М. Андреевски,Блаже Конески ??

Член од
27 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
Човекот не е дрво да егзистира со коренот во земјата, а гранките кон небото !

Blagodaram odnapred! Mi treba ESEJ na ovaa tema , dokolku nekoj e ljubezen i ima bar 10minutki vreme neka mi pomogni , barem malku da me vovedi vo temava - Ne mi e jasna ! Blagodaram

S

Sheldon Cooper

Гостин
Човекот не е дрво да егзистира со коренот во земјата, а гранките кон небото !

Blagodaram odnapred! Mi treba ESEJ na ovaa tema , dokolku nekoj e ljubezen i ima bar 10minutki vreme neka mi pomogni , barem malku da me vovedi vo temava - Ne mi e jasna ! Blagodaram
Ти ја скинаа темата, ај овде ќе ти пишам. Сигурно го работите делото „Судбината на човекот“, па тука ко што знаеш се збори за тоа како човекот и покрај сите трагедии и загуби ќе успее да се издигне и да преживее. Дрвото без коренот и земјата неможе да преживее..нешто во тој контекст би било. Повеќе за темава имаш тука: Судбината на човекот

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОМАГАЈТЕ .. !! МИ ТРЕБА ДЕЛОТО Декамерон ОД Џовани Бокачо .... ! ЕЛЕКТРОНСКА ВЕРЗИЈА .. ! ДАЈ АКО ИМА НЕКОЈ НЕКА МИ ПРАТИ ПРЕКУ ПП ..... !!

Значи не барам некој да ми го даде делото прераскажано тука дали некој може да ми ја најде книгата по ЕЛЕКТРОНСКи пат ... !! мислам отидов во градска во велес ја нема .. само 3 примероци имало и тие ги зеле .. !! отидов во училишната НЕМА .. !! незнам кај да ја најдам .. !! затоа ако може да ја најде или знае .. !

D

dystopian

Гостин
Глупо прашање, ама на англиски или македонски? Ја имам само на англиски на пц, затоа...

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Глупо прашање, ама на англиски или македонски? Ја имам само на англиски на пц, затоа...
На македонски ми треба ..
--- надополнето: Oct 28, 2011 10:56 PM ---
http://makedonskijazikiliteratura.blogspot.com/2009/10/blog-post_09.html

Читни нешто одовде..не е цело ама ќе ти се најди. :D
Фала .. !!

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Значи не барам некој да ми го даде делото прераскажано тука дали некој може да ми ја најде книгата по ЕЛЕКТРОНСКи пат ... !! мислам отидов во градска во велес ја нема .. само 3 примероци имало и тие ги зеле .. !! отидов во училишната НЕМА .. !! незнам кај да ја најдам .. !! затоа ако може да ја најде или знае .. !
Eве ти ја цела книга симни ја но на српски е

http://www.filesonic.com/file/1986178464/DBekameron.rar

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Ми треба итно состав со тема "ЖЕНАТА",ако му се наога на некој ,фала однапред :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Кој ја има прочитано книгата Змејата на снегот ми треба опис на ликот Шимамура ако може помош ?
--- надополнето: Oct 31, 2011 7:45 PM ---
Ако може опис на ликот Шимамура од книгата Земјата на снегот? :)

Член од
2 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
4
ми треба есеј за канционерот од франческо петрарка најбзо со може pls :D

Kajgana Shop

На врв Bottom